Most állok készen?
Figyelt kérdés
A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt, de még nem feküdtünk le, sőt, petting sem volt, de szerintem az nem is lesz. Tegnap ott voltam nála délután, és egy kicsit hosszabb és szenvedélyesebb csókban volt részem, a nyakamon is, amitől furcsa bizsergést éreztem, olyat, hogy legszívesebben rávetettem volna magam. Most állok készen? Elég tapasztalatlan vagyok, de ez azt jelenti? Egyszer már megbeszéltük két hónapja, hogy lefekszünk, de meggondoltam magam, mert féltem, de ez most egészen más volt.
Ja, és a másik kérdésem: Feltétlenül szükséges a petting? Mert az valahogy kimaradt és nem is szeretném.
2013. jún. 3. 18:59
1/4 anonim válasza:
Ha ilyen kérdések felmerültek benned, akkor még nem... De ha mégis megteszitek, a legfontosabb, hogy védekezzetek!!!
2/4 anonim válasza:
Semmi sem kötelező,de nektek lesz rossz,ha petting nélkül,egymás testét nem ismerve estek neki a szexnek..
3/4 anonim válasza:
A petting elég fontos h megismerjétek egymás testét, h mire hogy reagál, mit szeret mit nem, meg h rendesen felizguljatok. De mi bajod a pettinggel? Am ha még itt kell kérdezgetned akkor nem állsz készen.
4/4 zoliba' válasza:
mi az hogy nem szeretnél pettingelni? Hogy akarsz sexelni,ha még azt sem tudod milyen szopni,milyen,ha nyalnak stb. NAGYON NEM ÁLLSZ KÉSZEN. sőt butácska vagy.hisz a csókolózás,simogatás már egyfajta petting. A petting lényege,hogy olyanokat érezz,pont, amit leírtál.bizsergés,nedvesedés. Szagok,ízek,hangok lesznek,amihez ha nem szoktál még hozzá, akkor furcsa,kellemetlen lehet az aktus és ezzel el is van rontva az egész.. 35_f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!