Az gáz ha 25 éves vagyok és még nem veszítettem el a szüzességemet?
Figyelt kérdés
Az eddigi kapcsolataimban nem igazán éreztem úgy, hogy odaadnám akármelyiküknek is az én "ajándékomat"..2013. aug. 20. 14:39
11/14 anonim válasza:
Önmagában még nem annyira gáz, ha valaki 25 évesen még szűz. Viszont ez a kifogásosdi, meg vallásosdi körítés mellé... na az gáz.
12/14 anonim válasza:
az összes vallás a gáz, nem a szüzesség
13/14 LeftBehind válasza:
Nincs mit hozzáfűzni,a 9-es jól megmondta.
14/14 anonim válasza:
Nem gáz. Olvastam én már itt olyat is, hogy a bizonyos kérdező 28 éves nő volt, de még szűz volt.
Tehát ha te nem érzed kellemetlen helyzetnek, akkor ne adj mások véleményére, a legfontosabb az, hogy te gáznak tartod-e vagy sem. De úgy is szeretnél gondolom a közel jövőben komoly kapcsolatot és ha bízol benne és viszont szeretitek egymást, az a dolog is jön magától hidd el, mert akkor már meg lesz a kellő testi vonzalom is. Tehát mindig az a lényeg, hogy téged zavar -e, te gáznak tartod -e , hogy még szűz vagy, ami szerintem abszolút nem gáz, hisz az múló állapot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!