Csak én gondolkodom erről így? :D
Figyelt kérdés
Szóval sokak szerint nem normális dolog, ha valaki idősebb mint 18, mikor elveszti a szüzességét. Szerintem meg teljesen az ! Én is szép lány voltam, és 19 évesen veszítettem el, mondjuk nem azzal a fiúval, akit életemben legjobban szerettem, de ő volt az első szerelmem, és nem bántam meg hogy vártam vele! Szóval lányok, fel a fejjel , ha cikinek tartjátok hogy elmúltatok 18ak és még szüzek vagytok! :)2013. aug. 19. 23:01
1/10 anonim válasza:
Aki a mai világban úgy gondolodik, hogy 18. felett nem normális elveszíteni a szüzességet, annak a fejébe úgysem fogod belemagyarázni, hogy: "de igen"..ezt látják, hallják mindenhol, mégis mi mást képzelnének?
2/10 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk az ellenkezőjét!!
2013. aug. 19. 23:04
3/10 A kérdező kommentje:
Annyira unom már ezeket a kérdéseket is, értelmetlenek...
2013. aug. 19. 23:05
4/10 anonim válasza:
én pasiként 18 évesen vesztettem el és nem a megfelelő lánnyal és nem lettbelőle kapcsolat csak összejártunk amit szintén bánok.....21 vagyok és eddig csak ezzel az egy nővel voltam és 21 évesen fogalmam sincs mi a kölcsönös szeretet......hiába volt testiség érzelmileg akkor is szegény maradtam......
5/10 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy annak akarom adni akinek szeretem és megérdemli. Lettek volna persze jelentkezők rá, aztal a szöveggel hogy nem bánom meg, de ha jön majd valaki akit szeretni fogok meg ő is engem, akkor szeretném neki adni, és ha már valakivel előtre csak így lefeküdnék, na akkor bánnám meg az egészet. Szerintem ez egy szép ajándék, amit csak egyvalakinek tudsz odaadni, pont ezért van értéke! És aki nem tudja értékelni, azt szánom.. L/19
6/10 anonim válasza:
en 20 evesen veszitettem el, es teljesen megerte eddig varnom... Nem fajt, nem vereztem... igaz, mar nem vagyunk egyutt, de nem banom, hogy megtettem
7/10 anonim válasza:
Te gondolkozol nagyon is jól! :) Bár csak több ilyen értelmes lány lenne mint Te! :)
8/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó a gondolkodásod.
Én is kész vagyok a 'ciki, hogy 15 évesen még szűz vagyok?' kérdésektől.
9/10 anonim válasza:
Én is így gondolkodok. Én is 17 éves vagyok és szűz, és még barátom sem volt még bár kaptam sok ajánlatot, arra is hogy elveszik a szüzességem, de én inkább várok az igaz szerelemre. Ha 21 éves koromig kell, akkor addig fogok várni. De nem fogok csak azért lefeküdni valakivel mert hogy milyen ciki hogy még szűz vagyok..
10/10 anonim válasza:
Oké, mindenesetre kösz a biztatást kérdező.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!