Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Továbbtanuláson gondolkodom,...

Továbbtanuláson gondolkodom, hogy Szegedre, pszichológia szakra iratkozom, azonban nem tudom a teljes folyamatot. Tudtok erről valamit?

Figyelt kérdés

Közgazdasági iskolába járok, tehát nekem nem az általános érettségim van (nem matek, töri, - hanem minden közgazdaság, pl; vállalatgazdaságtan, számvitel, stb. Magyar természetesen van). (Szerbiában élek).Érdekelne, hogy akkor a továbbiakban mit kellene tennem, hogyan? Valószinűleg különbözetit tenni, vagy?

Van esetleg Valaki, aki Szegedre jár, vagy hasonlók, hogy elmagyarázza, hogyan is megy ez?

Valamint.. államkasszára hogy kerülsz? (külföldiként persze)

Előre is köszönöm.

2013. jún. 4. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Át kell számíttatni az érettségidet, valamint valószínű, hogy érettségizned kell itt nálunk valamiből, ami felvételi tárgy a pszichológia szakra (biosz vagy magyar emelt kell hozzá). Ha eléred az államilag támogatott szakra meghatározott ponthatárt, akkor fel vagy véve.
2013. jún. 4. 20:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Eddig értem, hogy majd nálatok kell érettségizni. De mi lesz az itteni érettségi jegyeimmel?
2013. jún. 4. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Amit be tudnak számítani, azt be fogják (gondolok itt pl. a magyarra).
2013. jún. 4. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Többi meg megy a fenébe(már bocsánat a kifejezésért)?

Valami olyasmi is van, hogy a Magyarországi érettségit megirni, tehát pl.:matek, tori.... létezik?

2013. jún. 4. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, nekem az egyik vajdasági ismerősöm írt angol emeltet, a mi szisztémánk szerint. De nem akarlak félreinformálni, inkább kérdezd meg a felvi.hu-n :)
2013. jún. 4. 21:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát ez nagyon, nagyon rossz hir.. szép kis pontvesztés...

Azért.. nagyon szépen köszönöm.:)

2013. jún. 4. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!