Ha valaki 20 éves koráig nem veszti el a szüzességét akkor boldogtalan lesz az életben?
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 17:37
12/13 anonim válasza:
Én 24 évesen vesztettem el a szüzességem egy csajjal, akivel régebb óta ismertük már egymást, de nem volt köztünk semmi (addig a délutánig.) Utána 1 hónappal megismertem a mostani barátnőmet, és lassan 1 éve vagyunk együtt. De az első szex nagy változást nem hozott az életembe, nem lettem tőle boldogabb, vagy boldogtalanabb. Az első szerelem... - és ez az,amit a párom ,,adott" nekem - na azóta boldogabb vagyok.
13/13 Szergej55 válasza:
Ne a szenny társadalom "értékrendje" alapján próbáld megítélni magad. Ha ezek szerint mondjuk midenkinek le kellene vágnia a lábát, hogy "boldog legyen", megtennéd? Ne hagyd, hogy a sok szar határoljon be, ami mindenhonnan ömlik ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!