Ha valaki 20 éves koráig nem veszti el a szüzességét akkor boldogtalan lesz az életben?
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 17:37
1/13 anonim válasza:
Ez hülyeség...Ma már egyre jobban ezt akarják elhitetni mindenkivel, hogy aki nem veszti el minél hamarabb a szüzességét, az már nem is számít embernek meg boldogtalan lesz, stb...De ez nem igaz, szóval nem kell félned.Ha még szűz vagy és 20 éves korod után veszted el, akkor is lehetsz ugyan olyan boldog, mint azok, akik előbb vesztették el, sőt talán még boldogabb is.
2/13 anonim válasza:
Szerintem igen. Legalább is nálam így történt.
3/13 anonim válasza:
Igen, ez akkora nagy dolog, hogy ettől egész életében boldogtalanná válik. Szóval iparkodj, ha nem ilyen boldogtalan életet szeretnél.
4/13 anonim válasza:
szerintem a kettő között nincs összefüggés.
7/13 anonim válasza:
Hát, aki boldog, és szűz, az nem tesz fel ilyen kérdést. Szóval te szűz vagy és boldogtalan. Keresd meg a hibáidat, külsőt, belsőt, és változtass rajta. Nem mondom hogy könnyű, vagy gyors folyamat, de ha egyszer elhatározod magadat komolyan, akkor nőni fog az önbizalmad, a kisugárzásod, és szép lassan megszűnik a problémád(problémáid). Én is ezt tettem/teszem, és tök jól vagyok most már. Jah, és nem leszel boldogtalan, ha egyszer egyenesbe jön az életed. Viszont ehhez a szüzességhez lehet hogy nincs túl sok köze. Úgy értem hiába mész el egy prostihoz, lehet hogy ugyanúgy boldogtalan leszel.
Gondolkozz el ezen.
22/F
8/13 LeftBehind válasza:
A magány miatt vagy boldogtalan,nem a szüzesség miatt. Még mindig nem vagyok közelebb a megoldáshoz,de nevezzük nevén a dolgokat.
9/13 anonim válasza:
Én nagyon is boldog vagyok rengeteg szempontból. Egyszer majd csak eljön a viszonzott szerelem is, és végre ezen a téren is kiteljesedhet az életem. 22L
10/13 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ,hogy ki mennyire görcsöl rá és mennyire hagyja,hogy a környezete befolyásolja.Én már párszor elveszthettem volna,de egyik lányt se szerettem.Még mostanra se találtam meg,akit keresek,szóval nem is igazán érdekel.Lemehetnék valamelyik szórakozóhelyre összeszedni valakit,de annál többre tartom magam.Ennek ellenére nem vagyok boldogtalan.Az az ember akinek a kedve attól függ,hogy van-e barátnője vagy nincs,az szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!