pont ezért mondtam, hogy kérdezd az apját te idióta!! mert megérdemelnéd amit tőle kapnál, szóval menj oda a tükörhöz és adjál magadnak egy k_rva nagy pofont, vagy legyél annyira tökös, hogy beszélsz az apjával.. kis csipszar -.-
2013. aug. 17. 16:58
22/38 anonim válasza:
van már egyáltalán spermád? xD ha a haverok elhiszik nagy király lehetsz a suliban :D 1 hétig... se... :D
2013. aug. 17. 16:59
23/38 Pain for Pleasure válasza:
ma 16:55 Ezzel én is így vagyok.
Kérdező, te meg a korosztályod egyes tagjai igen el lettek cseszve, és nagyon gáz a viselkedésetek. Kíváncsi lennék a szüleitek vajon mit szólnak ehhez, vagy erre tanítottak benneteket?
2013. aug. 17. 17:01
24/38 AeonFLUX válasza:
Álmodj királylány! Szerintem csak nagyon élethű volt az álmod
2013. aug. 17. 17:01
25/38 anonim válasza:
"Pont azért írják, mert tudják, hogy ez nem gáz"
szerinted azért b_sztatják, mert nem tartják gáznak?
nézd már meg figyelmesebben a válaszokat, csomó ember totál szánalmasnak tartja
2013. aug. 17. 17:02
26/38 anonim válasza:
ha nem menőzni akartál h te vagy a kulmájertopcsávó,akkor miért kérdezted? Tudhatnád h ez gáz.
2013. aug. 17. 17:03
27/38 anonim válasza:
Miért szerintem gáz, hogy 13 évesen már nem vagy szűz? Tudod te, hogy 13 évesen mit kéne még csinálnod? Hát nem dugni... Az idióták körében akiknek annyi eszük van, mint a cigányoknak na nekik menő, de amúgy igen elég gáz...
2013. aug. 17. 17:03
28/38 anonim válasza:
A te korosztályodba nem az mert manapság elég sokan 13 évesen vesztik el. Egyébként meg igen, visszagondolva mikor én voltam annyi idős.. durva. Még kiélvezhetnéd azt, hogy gyerek vagy és ráérnél ilyesmivel foglalkozni 3 év múlva.
18/L
2013. aug. 17. 17:05
29/38 anonim válasza:
Amúgy lehet csak álmodta, hogy dug aztán felkelt és látta, hogy magömlése van aztán azt hiszi most már nem szűz xDD
2013. aug. 17. 17:05
30/38 anonim válasza:
tudtad, hogyha a sims-ben dugsz az nem számít igazi szexnek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!