Az gáz ha már 13 évesen nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
13/F2013. aug. 17. 16:47
11/38 A kérdező kommentje:
Istenem csak kérdeztem 1 olyan dolgot, amit talán én furának tartok, de látom itt is tele van s*gfej k*csögökel is már mindent... Hova jut már ez a világ?!
2013. aug. 17. 16:52
12/38 anonim válasza:
Ha az az F L lenne már mindenki riban cozná a kérdezőt, meg olyanokat írkálna, hogy mindjárt fejbelövöm magam, nem akarok többé ezen a bolygón élni stb.
Kettős mérce...
14/38 anonim válasza:
Már nem azért, de tök értelmetlen a kérdés... Ez már megtörtént, nem tudsz rajta változtatni, ha gáz, ha nem gáz...
15/38 anonim válasza:
ilyenek után az jut eszembe h majd valamikor a távoli jövőben akarok-e majd gyereket.
16/38 anonim válasza:
Anyukáddal voltál, Kevinkosztner?
17/38 A kérdező kommentje:
Nem azért, de nem álnák az apja elé úgy hogy, "Figyi szted gáz hogy meg dugtam a lányod, amm bocs, de sztem ő is élvezte" Sztem ugy kb 2 mp-ig élnék
2013. aug. 17. 16:55
18/38 anonim válasza:
#12 mi kettős mérce? totál szánalmas a gyerek.. szerinted ez az "ide jössz menőzni?" "ez most menő? -.-" "menny legózni kis seggdugasz" mire utalnak??
19/38 anonim válasza:
Pont azért írják, mert tudják, hogy ez nem gáz, sőt a korosztályában úgymond menő is és ez irritáló. De azt még senki nem írta, hogy gáz lenne, ellenben 15 éves lány megkérdezi, hogy gáz-e mindenki azt írja igen.
20/38 A kérdező kommentje:
Abból mit nem lehet érteni hogy nem menőzni jöttem basszátokmeg?? Meg próbáltam meg kérdezni normális emberektől, de normális választ nem kaptam !!
2013. aug. 17. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!