Kezdek pánikolni, mit tegyek?
Én egy 20 éves sràc vagyok és még szűz, de az abszolult fajta, még párkapcsolatom sem volt soha, semmi tapasztalatom nincs. Mind ez ideáig nem is zavart, azonban mostanra érett meg bennem a vágy egy barátnő iránt. A szűzességet is már el kéne intézni, mert így sajnos semmibe sem néznek köreimben, még otthon sem... A gond az egészben, hogy az érdeklödésembeli lányok már ugyebár mind tapasztaltak, természetes nekik a szexualitás, ám ez engem sajnos zavarba szokott hozzni, hiszen még smálorni sem tudok.
Segítsetek mit tegyek? Az utóbbi időben elszemtelenettek nagyon a beszológatások, ez zavar nagyon és már egyfolytába ezen agyalok.
Van olyan aki szintén ilyen hasonló helyzetben volt?
Ahh oké, hirtelen annyira hülye ba****** gondoltalak de inkább nem írom,,
De 1. Ok tehát kamuzd hogy már nem vagy, valami kis storyval
ÉŞ 2.! Mi a tököm?!? TE ugye 20 éves vagy, gondolom középiskolát elvégezted 18-19 évesen, na akkor hogy a francba cseszegetnek mond már el vagy xy csak azért fel kel hogy írjon neked facebookon, "agahahah, és +1 nap szűzként, loser!!" minden nap.
A távoli ismerős meg gondolom rád telefonál meg smsekkel zaklat..
Vagy te rinyálod el mindenkinek hogy neked milyen rossz mert oh jaaj szűz vagy hát,,, szard le őket ki a francot érdekel, szerintem őket se csak te ilyen hülye vagy és szivatnak mert mást nem is tud reagàlni rá
Ez a téma nagyon kisiklott, elvesztetek a részletekben... Ráadásul úgy csináltok, mint akik nem ezen a földön élnek. :)
Nem kürtöltem szét, de nem is hazudtam. Köztudottan pletykatéma a középiskolások körében, hogy ki és kivel, mikor, hányszor, stb. Emlékszem, az osztályrémét (egy csajt) mindig kibeszéltük mi is, mikor és kivel sikerült épp összejönnie, stb....
Osztálytalálkozókon és egyéb más módon, pl. felsőoktatási intézményben szoktam találkozni volt osztálytársaimmal. Ezen kívül vannak még ismerőseim is, akiknek szintén nem ismeretes a tolerancia és a diszkréció.
A kamuzást már javallották, de én nem tartom túl jó megoldásnak. Nem oldaná meg problémám! Másrészt nagy a rizikó, mert ha kiderül, hogy hazudtam.... Az ilyen kis hazugságok vezetnek a nagy hazugsághoz, ami meg a tragédiához.
Én nem azért maradtam szűz, mert az igazira várok. Én pont, hogy nem vágytam senkire sem. :) Csak a szexért összejönni meg nem az én műfajom, már csak azért sem, mert tapasztalatlan vagyok még.
Köszönöm a válaszokat, különösen a #12-esnek!
Valóban nem jó a hazugság, mármint nem old meg semmit. Én 28 vagyok, és tavaly vesztettem el. Végig hazudtam erről mindenkinek, és rohadtul nehéz és gyötrelmes volt az életem. És ha egyszer elkezded a hazudozást, akkor tényleg nincs megállás, jól látod.
Hogy mit tegyél, azt nem tudom, de mindenképpen jó lenne, ha egy szakembernek elmondanád ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!