Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Annyira utálom magam a melleim...

Annyira utálom magam a melleim miatt. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az alkatommal és az arcommal megbarátkoztam, mivel sokan mondják hogy csinos és szép vagyok. (másfél év az anorexia és a bulimia határán táncolok, de azt hiszem lassan megjavul minden.) De akárhányszor meglátom a melleimet legszívesebben elsírnám magam. Nem olyan nagyok 75B-sek, de a formájuk valami tragikus és nagyon félek hogy senkinek nem fogok kelleni emiatt. Főleg mert még csak 16 vagyok...akkor mi lesz később?

Ui: Tudom, azzal fogtok jönni, hogy rakjak fel képet...találtam egy hozzám hasonlót, csak az enyémek kisebbek és talán nem lógnak ennyire.

[link]

Nem tudom mit csináljak, nagyon utálom magam miatta..A velem egy idős lányok melltartó nélkül járkálnak én meg még önmagammal szemben is szégyellem a testem. Ráadásul van egy fiú aki nagyon tetszik és ő is szeret engem, és még nagyon messze vagyunk attól hogy lefeküdjek vele, és ki tudja eljutunk e addig, de már most félek a gondolattól hogy mit szólna akármelyik fiú is ha így látna....Segítsetek :( 16/l

2013. aug. 14. 17:21
1 2
 11/16 Vad-Ász ***** válasza:

Forbidden

You don't have permission to access /b/breasts/o/boobs-cd-npg.jpg on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.23 (Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/1.0.0-fips mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.007b.info Port 80

2013. aug. 14. 18:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Én kétlem, hogy neked ilyenek legyenek a melleid. Te is írtad, hogy kisebb és nem lóg ennyire. Ez nagyon sokat javíthat rajta... És ne zavarjon ennyire, ha szeret nem fog emiatt elhagyni vagy ilyesmi... Ha meg nem szeret, akkor így járt.
2013. aug. 14. 18:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy kedvel. Ha annyira oda van érted, akkor a melleid miatt nem fog faképnél hagyni. Az én barátnőmnek meg 20 éves korától viszeresek a lábai. Nem egy szép látvány. Mégis szeretem. Senki sem tökéletes!
2013. aug. 15. 07:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia.. 15/F ^^ Tehát: Nem tudom megnézni a linket.. De semmi gond.. Ha úgy érzed írj priviben :3 Szóval.. te félsz ezektől a mell gondoktól.. ha az a srác valóban szeret, ahogy te mondod akkor semmi gond (: De ha viszont, baj neki az hogy nem a "számára megfelelő" tested van.. akkor csak az érdekli, hogy a tested az Övé legyen.. Írj nyugodtan.. Szívesen beszélek veled.. ha szükséged van rá.. kérd priviben a facebook linkem.. Örülök, ha elfogadod a segítségem, és szívesen segítek.. ( és csak 15 voltam :D )
2013. aug. 15. 12:56
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. aug. 15. 13:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nem jó a kép :/ amúgy javult a helyzeted? 16/F
2013. szept. 27. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!