Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fájnak a melleim, mit...

Nagyon fájnak a melleim, mit tehetnék hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
Hason feküdni nem tudok mert szörnyen fáj,és megvannak dagadva. Amúgy alapjába véve pici melleim vannak. De nagyon fáj,és persze ilyenkor mindig beütöm -.-"
2011. dec. 22. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Masszírozással enyhítheted a fájdalmat. A tejmirigyek vannak begyulladva, ha azokat szétmasszírozod, ideig-óráig nem fáj annyira.
2011. dec. 22. 12:10
 2/9 A kérdező kommentje:

De annyira fáj hogy hozzáérni sem bírok:S próbáltam,de sírni van kedvem már a fájdalomtól:(

De köszi a választ, azért próbálkozom

2011. dec. 22. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Mikor lesz menzeszed? Nekem vérzés előtt szokott kegyetlenül fájni. Nem lehet vele mit csinálni, ha megjön a menzesz, akkor elmúlik. Orvostól lehetne esetleg megkérdezni, tud-e rá adni vmit.
2011. dec. 22. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Tudom, mit érzel, én évek óta szenvedek. Van, hogy akkor sem múlik el, mikor megjön, de előtte 2 héttel már kegyetlenül fáj. Mondtak körömvirág-krémet, vizes borogatást, nekem a masszírozás enyhíti. Ja, meg - remélhetőleg - majd az endokrinológiai vizsgálat utáni hormonbeállítás:(
2011. dec. 22. 12:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért először talán ki kellene deríteni, hogy mitől fáj...

Lehet sima pre-mens tünet is, de koraterhesség is.

Esetleg egyszerűen hormonális változás, mert ugye a kedves kérdező nem segített nekünk, hogy hány éves, stb.

2011. dec. 22. 14:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, és mióta fáj, illetve milyen rendszerességgel? Élsz, vagy éltél mostanában nemi életet? Ha igen, csináltál már terhességi tesztet?
2011. dec. 22. 16:14
 7/9 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok, igen azt elfelejtettem írni hogy hamarosan megjön:( de akkor is nagyon fáj:(

köszönöm a válaszokat.

2011. dec. 22. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem a nőgyógyász Mastodynon cseppeket írt föl erre (napi 2szer 30 csepp), de még csak most kezdtem el szedni, és egyelőre nem hatott

nem tudom, hogy mennyi idő kell neki, hogy hasson, lehet, hogy az egészet be kell szedni

amúgy nekem az segít, hogy napközben egy jól tartó melltartót viselek (amikor nem fáj, olyankor nem is hordok melltartót)

ha menzesz után se múlik el, vagy bepirosodik, belilul, megkeményedik, akkor azonnal nőgyógyászt keress fel!

2011. dec. 22. 17:22
 9/9 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm
2011. dec. 22. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!