Nektek milyen volt az első szex lányok? Mert én nagyon félek tőle hogy nagyon fájni fog vagy hogy milyen lesz nekem?
Figyelt kérdés
Mert van egy barátom egy ideje együtt vagyunk és már nagyon kívánjuk egymást de ő már nem szűz és ez is zavar hogy ő hogy fog reagálni.2013. aug. 9. 14:17
1/8 anonim válasza:
Ha nem csak magával fog törődni, hanem odafigyel arra is, hogy neked jó legyen, akkor nincs mitől tartanod.
2/8 anonim válasza:
Te még ne szexelj!!!! Nem vagy érett rá.
Nekem kellemes emlék. Fájt, de ezt ki nem sz---rja le!! Normális esetben nem ezzel törődsz.
3/8 anonim válasza:
Nekem borzalmas, de ott a pasi egy kretén volt, aki úgy gondolta, teljesen mindegy, hogy nekem első-e, bevadult... törölném a fejemből, ha lehetne.
Ez azonban ritkább. Ha a párod szeret téged, figyelmes lesz, ilyenkor még jól is jön, hogy tapasztaltabb. Nem fog rosszul reagálni, nyilván tudja, hogy szűz vagy, plusz attól, hogy neked első és esetleg bizonytalan vagy, még nem jelenti, hogy nem lesz veled jó !!! Nyugi, minden rendben lesz :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm most nyugodtabb vagyok :))
2013. aug. 9. 14:30
5/8 anonim válasza:
Nekem fájdalmas volt, és ezért nem élveztem, de a barátom nagyon nfigyelt rám, és lelkileg sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, ezért szép emlék :) Majd remélhetőleg a többi kevésbé lesz fájdalmas, és jobban élvezhető :D
6/8 anonim válasza:
Nekem elég hosszú procedúra volt. Onnan indultunk, hogy először az egy ujjal való ujjazás is nehézkes volt, majd a végére szinte meg sem éreztem, hogy átszakadt a szűzhártyám. Nem is vérzett szerencsére:) Mivel nagyon szűk vagyok, az első aktus utáni 2-3-4 alkalom még kicsit fájdalmas volt, de nagyon odafigyelő és megértő barátom van, akivel nagyon szeretjük egymást, így tudtam, hogy semmi gond nem történhet:)
7/8 anonim válasza:
Előző vagyok, nyilván úgy gondoltam, hogy a kapcsolatunkban onnan indult a szexuális történet, hogy még ujjazni is alig tudott, majd rá kb fél évre feküdtünk le. Nem fejeztem ki elég érthetően:)
8/8 anonim válasza:
Elijatek nelkul ne menj bele, nekem ugy volt az elso es majdnem sirtam ugy fajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!