Egy nő aki csak szexet akar?
Volt több hosszabb kapcsolatom is de mostanság már nem vonz a szerelem a rózsaszín köd.. A férfiak iránt csak szexuális vonzalmat érzek, de nem akarok többet. Ez sokszor a pasik problémája, ezért is érint egy kicsit kellemetlenül a helyzet. Sok férfi azt hiszik ez is egy női allűr.. pedig nem. Normális dolog ez így nőként?
20/L
mért ne lenne normális?
én is csak szexet akarok mindig, míg bele nem zúgok valakibe. mondjuk akkoris...
Köszönöm a válszokat! Ment a zöld.
Nekem is volt egy ilyen gondolatom, hogy mostanság lehet nem a megfelelő emberekkel sikerült megismerkednem. Ezért volt az, hogy a szexuális vonzalmon kívül nem érintettek meg. :)
A harmadik válaszolónak:
Lehet félreérthetően fogalmaztam, de nem célom az ilyesfajta kapcsolat kialakítása. Tehát nem vágyom konkrét szexkapcsolatra. A problémám az, hogy az új kapcsolataimban nem kezdtem el lelki kötődésekre és miegymásra vágyni. Ebből az okból gondolták a férfiak, hogy allűrnek szánom, mivel a legtöbb nőt le sem tudják vakarni miután megtörtént az első szex:)
a lényeg az, hogy a pasinak a legelső alkalom előtt mondd meg a "feltételeidet", hogy ne később legyen ebből gond. akkor nem fog féltékenykedni, meg csalódni, és nem reklamálhat vagy követelőzhet
A lányok az okosabbak mint köztudott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!