Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Engem akar vagy csak a szexet?

Engem akar vagy csak a szexet?

Figyelt kérdés
szitu:szeretem de nem vagyok benne biztos hogy ő is.. mindig csak azt kérdezi hogy fel-e készültem..ha azt mondom igen akkor egyből kedves meg minden de ha azt mondom hogy bocs inkább mégse akkor utána 1 hétig alig néz rám.de ha meg én kezdeméányezek a "vita" után akkor tök rendes meg minden és másnap megint jön a kérdésével..és ha azt mondom neki hogy ha szeretni fogsz akkor.akkor mg azt mondja "szerinted én eggyáltalán nem szeretlek?" de nem ezt kéne mondania hanem azt hogy igen is szeretlek..és ez helyett inkább nem is beszélünk..meg amikor a barátaival van akkor észre se vesz..olyan mintha levegőnek venne..ha lefeküdnénk ezek után is így lenne? és ez már kb olyan másfél éve tart..és úgy érzem hogy nem akarom mert megfogom bánni szerintetek?
2010. jún. 9. 14:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
mondjuk engem is k.rvára idegesítene, ha hatszor felbiztatnál aztán meg mégsem, ha szeretlek ha nem...okoska legyéé már egy kicsit normális
2010. jún. 9. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
most olvasom hogy másfél éve...pfff
2010. jún. 9. 14:50
 3/11 anonim válasza:

szegény csávó

ennyi hintáztatás után még csodálkozol?

2010. jún. 9. 15:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha a csávó !!!szereti!!! akkor 1 .nem nyaggatja állandóan a szex kérdéssel 2. meg tud várni bármennyit a szexre... Bár miket is beszélek?Ez a mai világba már nem így működik ugyan máár:)
2010. jún. 9. 15:41
 5/11 anonim ***** válasza:
28%
marhaság amit mondasz mert oké hogy szeretem meg imádom, de a legjobb kapcsolat is megromlik szex nélkül már ne is haragudj meg nem fogok 1,5 évet várni ha már mondjuk 16-17 már ne is haragudj
2010. jún. 9. 15:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de van egy ismerősöm ,lány ,neki van egy barátja 15 éves kora óta.Tavaly lett 18 éves és mondta,hogy 18 évesen vesztette el a szüzességét. És elég jó bnőm nem hazudna nekem,ebben biztos vagyok ismerem már.

És még sem vesztek össze csak a szex miatt. Lehet,hogy egy kicsit sok ez a 3 év így, de érdekes ,hogy nem szakítottak már az első félévbe mert nem akartak egymással lefeküdni.Akkor mégiscsak szereti a srác a bnőjét.Ez a szerelem.

2010. jún. 9. 15:48
 7/11 A kérdező kommentje:
figyuzzatok nem értitek mindjárt gonoltam ha ti lennétek ebbe a helyzetbe nem ezt az oltogatós szöveget nyomnátok bunkó köcsögök;)
2010. jún. 9. 16:23
 8/11 anonim ***** válasza:

De kezdetektől fogva ilyen?

Mert amiket irtál nekem abból eléggé az jön le, hogy nem szeret, én nem feküdnék le vele a helyedben..:S

eza "szeritned én nemszeretlek?" azért kicsit erős...

De ha az utobbi párhonapban lett ilyen a szexhiány miatt, azért aztis megérteném kicsit... ha szereted hogyhogy eddig nemvolt szex? vagy eleinte is ilyen paraszt volt?

2010. jún. 9. 19:15
 9/11 A kérdező kommentje:
eleinte ilyen paraszt..de néha tud kedves is lenni..
2010. jún. 10. 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:
életkorotok összege eléri a húszat?
2010. jún. 12. 15:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!