Engem akar vagy csak a szexet?
Figyelt kérdés
szitu:szeretem de nem vagyok benne biztos hogy ő is.. mindig csak azt kérdezi hogy fel-e készültem..ha azt mondom igen akkor egyből kedves meg minden de ha azt mondom hogy bocs inkább mégse akkor utána 1 hétig alig néz rám.de ha meg én kezdeméányezek a "vita" után akkor tök rendes meg minden és másnap megint jön a kérdésével..és ha azt mondom neki hogy ha szeretni fogsz akkor.akkor mg azt mondja "szerinted én eggyáltalán nem szeretlek?" de nem ezt kéne mondania hanem azt hogy igen is szeretlek..és ez helyett inkább nem is beszélünk..meg amikor a barátaival van akkor észre se vesz..olyan mintha levegőnek venne..ha lefeküdnénk ezek után is így lenne? és ez már kb olyan másfél éve tart..és úgy érzem hogy nem akarom mert megfogom bánni szerintetek?2010. jún. 9. 14:45
11/11 A kérdező kommentje:
hát az életkor..én 15 vagyok ő 23..
2010. jún. 13. 15:49
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!