Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak szexet akar?

Csak szexet akar?

Figyelt kérdés
van egy srác akit kedvelek és állitólag tetszem neki! megkérdeztem tőle hogy mi tetszik bennem erre ő azt válaszolta hogy az hogy szép és aranyos vagyok meg hogy szűz ..itt teljesen ledöbbentem.. ebbe mi tetszik neki? csak szexet aakar ezek szerint?
2013. jún. 27. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Minden férfi akar szexet. Nem feltétlenül " csak" szexet.

Imponál neki, hogy még nem voltál mással. Szerintem ez nem probléma.

Ha annyira a szexre menne, olyat keresne, aki mindenkivel lefekszik. Nála nem kéne teperni.

2013. jún. 27. 10:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Te tudod, hogy mondta, de érthette úgy is, hogy ha például a többi lány, akiket ismer, már egy sem szűz vagy már több szexuális kapcsolata is volt, akkor te megbecsülted magad annyira, hogy vártál és nem feküdtél le valakivel csak úgy könnyedén. Persze ez csak találgatás a részemről, hiszen azt sem tudom, hány évesek vagytok.
2013. jún. 27. 10:44
 3/6 A kérdező kommentje:
igen volt már előttem egy pár lánnyal és egyik sem volt szűz :) de én még nem szeretném elveszíteni majd csak azzal akibe full szerelmes vagyok és érzem hogy a másik fél is viszonozza és megbízom benne, hogy vigyázni fog rám, és nem hagy ott miután lefeküdtünk :) nekem ilyenre van szükségem ezért is ijedtem meg :) de köszönöm a válaszokat :) ő 17 F én 16 L :DD
2013. jún. 27. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:
reméljük igen
2013. jún. 27. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul azt szereti hogy nem vagy ri*anc, vagy hogy kihivás vagy neki, vagy nemtudom. Vigyáz rád meg öröke veled marad...persze persze én is ezt gondoltam...majd felébredsz.
2013. jún. 27. 11:17
 6/6 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem ,,örökké" :D úgy gondoltam, hogy ne csak addig kelljek neki míg megdug :)
2013. jún. 27. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!