Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem állandóan szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem állandóan szexet akar, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mostanában a feleségem nagyon be van indulva és naponta többször is akar dugni. Szeretem és nem akarom elhagyni. Nem arról van szó, hogy én nem tudok egy nőt kielégíteni, ő naponta többször akarja. Tegnap például már fájt a herém, annyit csináltuk. Sose mondtam neki nem-et a szexre, mert szeretem, de ha így folytatja nem tudom mi lesz. Egyébként én vettem el a szüzességét is és a kezdetekkor még nem volt ilyen nagy szexuális étvágyú, akkor mindig én kezdeményeztem. Nem is arról van szó, hogy nem kívánnám, mert nagyon szép nő. Mit tegyek? Beszéljek vele? Mit mondjak neki?
2013. jún. 26. 10:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki hogy ez neked túl sok és kössetek kompromisszumot. Pl hogy naponta max 2x vagy legyen olyan nap amikor ne.Ezt beszéljétek meg ti ..
2013. jún. 26. 10:56
 2/17 anonim ***** válasza:
43%
Küld hozzám:D
2013. jún. 26. 11:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki, hogy imádod, és kívánatos a számodra, szexuálisan vonzónak tartod, de számodra kezd kissé kellemetlen lenni ez az újonnan jelentkező szexéhsége. Akár meg is kérdezheted, hogy szerinte miért lehet ez. Mindenképpen beszélj erről vele. Amit még tehetsz, hogy nem csak behatolásos módszerrel, hanem orálisan, vagy kézzel, esetleg, ha kapható erre, segédeszközzel (vibrátor, vibrációs gyűrű, mit tudom én, nézz szét egy szexshopban) is elégítsd ki. Ha látja, hogy próbálkozol, és akár újdonságokra is nyitott vagy, kevésbé fog megsértődni, ha megemlíted neki, hogy a túl gyakori szex számodra kimerítő, és ha sokszor csináljátok egy nap, és minden nap, akkor egy idő után fájdalmas is. Törekedj a kompromisszumra, pl. csak minden másnap csináljátok, de akkor lehet többször / naponta csak egyszer, de akkor végkimerülésig/ napi egyszer csináljátok, de a kedvéért hétvégén szexmaratont rendeztek stb.

És örülj, hogy akar téged, szerintem most sok férfi, férj irigyel! :)

2013. jún. 26. 11:07
 4/17 A kérdező kommentje:

XD Nem osztozom!

Viszont nem tudom mit szólna egy vibrátorhoz?

2013. jún. 26. 11:07
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok ?
2013. jún. 26. 11:10
 6/17 anonim ***** válasza:
Mi se tudjuk. ezt vele kell megbeszélned. Nem muszáj vibrit használnod, a lényeg, hogy légy kreatív, és törekedj a kompromisszumra. :)
2013. jún. 26. 11:10
 7/17 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok, ő 25. Rendben, ma megpróbálom felhozni a témát.
2013. jún. 26. 11:12
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is beszéljétek meg egymással,ki mit szeretne és hogyan.Örüj,hogy ennyire kíván és nem egy másik pasinál keresi a kielégülést...,mert bizony sok nô ezt teszi.
2013. jún. 26. 11:13
 9/17 anonim ***** válasza:

:D

Először azt hittem, az én párom tette fel a kérdést!

Szerintem is beszéljétek meg! Egyezzetek ki számodra még elfogadható mennyiségben!

Amúgy remélem alábbhagy a dolog idővel! ( Nálam is!)

2013. jún. 26. 11:17
 10/17 A kérdező kommentje:
Nálad is ez van? :o Párod említette is? Hogy? :)
2013. jún. 26. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!