Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem állandóan szexet akar, mit tegyek?
Mondd el neki, hogy imádod, és kívánatos a számodra, szexuálisan vonzónak tartod, de számodra kezd kissé kellemetlen lenni ez az újonnan jelentkező szexéhsége. Akár meg is kérdezheted, hogy szerinte miért lehet ez. Mindenképpen beszélj erről vele. Amit még tehetsz, hogy nem csak behatolásos módszerrel, hanem orálisan, vagy kézzel, esetleg, ha kapható erre, segédeszközzel (vibrátor, vibrációs gyűrű, mit tudom én, nézz szét egy szexshopban) is elégítsd ki. Ha látja, hogy próbálkozol, és akár újdonságokra is nyitott vagy, kevésbé fog megsértődni, ha megemlíted neki, hogy a túl gyakori szex számodra kimerítő, és ha sokszor csináljátok egy nap, és minden nap, akkor egy idő után fájdalmas is. Törekedj a kompromisszumra, pl. csak minden másnap csináljátok, de akkor lehet többször / naponta csak egyszer, de akkor végkimerülésig/ napi egyszer csináljátok, de a kedvéért hétvégén szexmaratont rendeztek stb.
És örülj, hogy akar téged, szerintem most sok férfi, férj irigyel! :)
XD Nem osztozom!
Viszont nem tudom mit szólna egy vibrátorhoz?
:D
Először azt hittem, az én párom tette fel a kérdést!
Szerintem is beszéljétek meg! Egyezzetek ki számodra még elfogadható mennyiségben!
Amúgy remélem alábbhagy a dolog idővel! ( Nálam is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!