Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem állandóan szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem állandóan szexet akar, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mostanában a feleségem nagyon be van indulva és naponta többször is akar dugni. Szeretem és nem akarom elhagyni. Nem arról van szó, hogy én nem tudok egy nőt kielégíteni, ő naponta többször akarja. Tegnap például már fájt a herém, annyit csináltuk. Sose mondtam neki nem-et a szexre, mert szeretem, de ha így folytatja nem tudom mi lesz. Egyébként én vettem el a szüzességét is és a kezdetekkor még nem volt ilyen nagy szexuális étvágyú, akkor mindig én kezdeményeztem. Nem is arról van szó, hogy nem kívánnám, mert nagyon szép nő. Mit tegyek? Beszéljek vele? Mit mondjak neki?
2013. jún. 26. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezte, hogy mi van velem. :D

De igazából én untam meg, hogy folyton üldözöm. Maradtunk napi 1-2- nél. De sajna elutazott, úgyhogy ha hazajön, megint nem bírok majd magammal. :D

2013. jún. 26. 11:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Basz*d meg.
2013. jún. 26. 11:47
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

A nőknél és a férfiaknál más a szexuális étvágy korbeli leutása. A férfiaknál hirterlen megy fel a pubertásnál, aztán 25 év körényékén kezd szépen lassan lecsengeni.

A nők 20 év körül kezdenek felmenni és egy szééééép hosszú íven vannak fent, majd 40 után lecseng.

Azért van sokszor az, hogy a 30-40 éves nők fiatal szeretőt tartanak, míg a saját korosztályuk nem érdekli őket... (kérdezhetnénk, hogy mi a jó a férfinak ebben: az, hogy a saját korosztálya még felfutóban van); ugyanakkor 50-es pasasok meg tinikkel kavarnak, mert a tini sem akar egész nap dugni meg az 50-es pasi sem (ami a fiatal pasik számára érthetetlen).

2013. jún. 26. 11:57
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező.Miért nem dugod meg akkor?Ennyire puhap.öcs vagy?:)

Én a helyedbe úgy megraknám mint annak a rendje:D

2013. jún. 26. 13:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok puha p%cs! D%gjál naponta ennyiszer, majd meglátod, hogy leszakad a h%réd!
2013. jún. 26. 14:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy napi hányszor kap el az asszony?

Csak hogy irigykedhessek! :)

2013. jún. 26. 14:36
 17/17 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem még soha nem volt orgazmusa -csak megjátszott- és mostanra kezdett bepánikolni,hogy "mi lesz ha soha nem lesz"...Mond meg neki,hogy szereted kivul belul,de a farkad ezt nem bírja.
2013. szept. 18. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!