Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem állandóan szexet akar, mit tegyek?
Kérdezte, hogy mi van velem. :D
De igazából én untam meg, hogy folyton üldözöm. Maradtunk napi 1-2- nél. De sajna elutazott, úgyhogy ha hazajön, megint nem bírok majd magammal. :D
A nőknél és a férfiaknál más a szexuális étvágy korbeli leutása. A férfiaknál hirterlen megy fel a pubertásnál, aztán 25 év körényékén kezd szépen lassan lecsengeni.
A nők 20 év körül kezdenek felmenni és egy szééééép hosszú íven vannak fent, majd 40 után lecseng.
Azért van sokszor az, hogy a 30-40 éves nők fiatal szeretőt tartanak, míg a saját korosztályuk nem érdekli őket... (kérdezhetnénk, hogy mi a jó a férfinak ebben: az, hogy a saját korosztálya még felfutóban van); ugyanakkor 50-es pasasok meg tinikkel kavarnak, mert a tini sem akar egész nap dugni meg az 50-es pasi sem (ami a fiatal pasik számára érthetetlen).
Kérdező.Miért nem dugod meg akkor?Ennyire puhap.öcs vagy?:)
Én a helyedbe úgy megraknám mint annak a rendje:D
Amúgy napi hányszor kap el az asszony?
Csak hogy irigykedhessek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!