Menstruáció késése. Mitől?
Sziasztok!
Rendszeresen járok lovagolni. 1 hete történt egy "kisebb balesetem" és utána éreztem, hogy fáj "ott". Elmentem mosdóba és véres volt a wc papír. Eléggé megijedtem...
Anyumnak szóltam és mivel a nagyim anno nődoki volt, így azt mondta, hogy bármennyire is nem szeretném, hagyjam magam megvizsgáltatni, legalább így nem kell nőgyógyászhoz mennem. Szóval megvizsgált és kiderült, hogy a szűzhártyám átszakadt.
Olvastam ezen az oldalon is, hogy ha meg van az első szex és átszakad a lány szűzhártyája, akkor késhet a menzesze. Ugye nekem átszakadt, de nem szexről van szó, hanem egy "baleset miatt". Ilyenkor is késhet a menzesz? Érdekes, hogy 4 napja késik és semmi olyan nem történt, ami végett késnie kéne, ezt kivéve. Már rendesen be is állt, szóval avégett sem lehet.
Légyszíves értelmes válaszokat írjatok! Fontos lenne!!
Köszönöm mindenkinek.
16/L
Ment a zöld! :)
Igen, a görcsölés meglehet. Megfázva/felfázva nem vagyok, de a stressz meg van. Rendben, asszem megfogadom a tanácsod! :)
Köszi a te válaszod is! :)
nekem 2 hónap kimaradt, sem júliusban nem jött meg, sem az előzőhéten. csináltam tesztet (barátom van elég régóta), de nem vagyok terhes. azt mondták, hogy a meleg miatt is lehet ez, sőt máshol is olvastam hogy valakinek ilyen volt mint nekem. :) a hasam az viszont rendesen görcsöl, mintha meg lenne.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!