Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
új fogamzásgátló, menstruáció késése?
Figyelt kérdés
3 hónapig szedtem gestomix nevü tablettát az utolsó hónapban eltoltam a menstruációm így ugye egy héttel kevesebb gyógyszerem maradt. Elmentem a nőgyógyáshoz tablettát íratni, viszont másfajtát kértem, mert nem voltam megelégedve az előzővel. Cypromixet írt fel, elmondtam neki h eltoltam a vérzést egy héttel, elmagyarázta akkor hogy szedjem most már az új gyógyszert, mindent úgy csináltam ahogy mondta. Hétfőn már nem vettem be a gyógyszert.. és ugyebár most csütörtök van és mindig nem lettem "beteg". Szerintetek ha nem is fogok menstruálni szedjem ugyan úgy tovább majd a gyógyszert? vagy most mit csináljak? baba azért remélem nincs..2010. máj. 13. 09:44
1/1 anonim válasza:
1 lepes:teszt 2 lepes nogyogyaszat gyogyszer csere:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!