Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek a Btk....

Mi a véleményetek a Btk. Nemrég bevezetett újításáról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem szörnyű, hogy már idáig süllyed az ország :(

15/F

2013. aug. 8. 15:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Arra akarok kilyukadni, hogy szerintem egyetlen olyan tinit sem találtunk volna, akinek ez gátat jelentett volna. Ahogy említettem is, én úgy tudtam, hogy csak 18 év felett minősül bűncselekménynek 14 év alattival szexuális kapcsolatot létesíteni.

Azzal teljesen egyetértek, hogy a tinik felelőtlenek és buták, de épp ezért tinik. Annak, hogy számukra trendi lett ennyi idősen szexuális életet élni, szerintem a világon semmi köze sincs a büntetőjoghoz. Szerintem az egész országban nem találnánk olyan tizenévest, akit ez a törvény tartott volna vissza bármitől is.

Arra akarok kilyukadni, hogy nehezebb, de sokkal jobb eredményt lehet elérni, ha nem tiltással éred el azt. Meg kellene tanítani a tiniknek, hogy NEKIK nem jó, ha ilyenekbe bonyolódnak ennyi idősen, ennyire tapasztalatlanul. Ehelyett egyszerűen meg volt nekik tiltva.

Olyan szempontból még üdvösnek is tartom ezt a törvénymódosítást, hogy így nem lesz lehetősége a szülőknek feljelentésekkel dobálózni 15-16 éves kamaszok felé, ahelyett, hogy vigyáznának a lányukra és odafigyelve nevelnék - mert ugye bűnbakot keresni mindig könnyebb.

2013. aug. 9. 15:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Itt nem arról van szó,hogy a tiniket érdekelte-e a törvény,de most,hogy olvassák,hallják 12 évesen már dughatnak csak még jobban akarják,és ha egy tininek nincs normális családi háttere,ha a szülei nem nevelik akkor bizony taknyos 12-15 évesen már dugni fog pláne most hogy már támogatják is..
2013. aug. 9. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is a 85%-os válaszolóval értek egyet. Aki normális nevelésben részesült, felvilágosították időben, stb...azok most is meggondolják, hogy mikor kivel vesztik el (mielőtt jönne a támadás, ismerek ilyen lányokat is)

Bár az nem a szülő hibája, hogy 10 évesen még nem világosítja fel a gyerekét, de amikor mondja hogy van barátja akkor azért már illene elmagyarázni a dolgokat, hogy a lány ne az internetről, vagy roszabb esetben a barátjától tudja meg a dolgokat (persze ez a barát is csak az internet csodálatos világából tud mindent)

2013. aug. 9. 15:51
 14/14 anonim ***** válasza:

"de most,hogy olvassák,hallják"

Na, ez megint nem a törvényhez tartozik, most épp a médiáról van szó, meg arról, hogy ezt hogyan tálalják.

"ha a szülei nem nevelik akkor bizony taknyos 12-15 évesen már dugni fog"

Ki kell, hogy ábrándítsalak, enélkül is megtették. Én 28 vagyok, de amikor én voltam 12-13 éves, akkor is egy jó pár embert tudtam volna ennyi idősen mutatni, aki nem volt szűz.

"pláne most hogy már támogatják is.."

A kutya sem támogatja, értsétek már meg! Egyszerűen arról szól, hogy NEM MINŐSÜL BŰNCSELEKMÉNYNEK!!!

2013. aug. 9. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!