Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek a Btk....

Mi a véleményetek a Btk. Nemrég bevezetett újításáról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem szörnyű, hogy már idáig süllyed az ország :(

15/F

2013. aug. 8. 15:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Ez király! Most megyek megdugok mindenkit. A lányokat kétszer.
2013. aug. 8. 15:54
 2/14 anonim ***** válasza:
Tudom, ez már nekem az elfogadásánál feltűnt. A mi keresztény, konzervatív kormányzatunk! :D
2013. aug. 8. 15:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szégyen.
2013. aug. 8. 15:55
 4/14 anonim ***** válasza:
60%

Miért is ez a szégyen? Miért nem az, hogy jelen pillanatban mindenki csak azon pattog, hogy romlik az erkölcs, és nem az okokban gondolkozik? Szerintetek ezen a törvényen most mi múlik? Szerintem egy dolog: a demagóg szülők most már nem citálhatják bíróság elé a 13 éves kislányuk pasiját megrontásért. Most már csakis magukat okolhatják, ha a kis tini lánykájuk ennyi idősen nem volt képes jobb elfoglaltság után nézni.

Én ebben a törvénymódosításban nem látok különösebb kivetnivalót. Nem igazán látom magam előtt azt a 15 éves srácot, aki nem fekszik le a még nem 14 éves barátnőjével, mert a btk szerint ő bűntettet követ el. A szexuális morált nem a törvény szabályozza szerintem, hanem a neveltetés. Ha egy 12 éves gyerek szexuális életet él, az szinte mindig a szülei munkája, vagy azok munkájának hiánya.

2013. aug. 8. 16:03
 5/14 A kérdező kommentje:
Én se azt mondom, hogy várja meg a 18. születésnapját az a 12 éves érett nő, de azért ez már fáj. ,,I don't want to live this planet anymore."
2013. aug. 8. 16:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Ennyire konzervatív ez a párt. SZDSZ megirigyelné őket.
2013. aug. 8. 17:29
 7/14 anonim ***** válasza:

bámulatos...

14éves kislányok rohannak majd haza 40-50éves pasikkal mert rájuk talált a szerelem

pár éve múlva már nem is létezik majd pedofília

remélem egy szép napon valaki jól szájba..assza a kedves törvényhozókat

2013. aug. 8. 18:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem értem ez miért jó amúgy is rengeteg elcseszett szülő van és tini felvihették volna inkább 16ra, és azokat a szülőket meg büntethetnék akik nem tudnak gyereket nevelni és 13-15 éves taknyos gyerekük már szexel.
2013. aug. 8. 18:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Látom, keményen le lettem pontozva, de ismét feltenném a kérdést: ti tényleg egyetértetek azzal, hogy ha mondjuk egy 14-15 éves srác lefekszik a 13-14 éves barátnőjével, akkor az megrontásnak, ezáltal pedig bűncselekménynek kell minősüljön? Azt hiszitek, ez eddig képzett bármiféle akadályt (személy szerint én nem is tudtam, hogy így van, azt hittem, csak a 18 évet betöltött partner esetén minősül megrontásnak)? Ti tényleg úgy gondoljátok, hogy a tinik szexuális erkölcseit a büntetőtörvénykönyvnek kellene szabályozni?
2013. aug. 9. 14:18
 10/14 anonim ***** válasza:

"ti tényleg egyetértetek azzal, hogy ha mondjuk egy 14-15 éves srác lefekszik a 13-14 éves barátnőjével, akkor az megrontásnak, ezáltal pedig bűncselekménynek kell minősüljön?"

Nem ezzel van a probléma. Hanem azzal, hogy az amúgy is iszonyatos módon buta és felelőtlen tinik alá csak még jobban adják a lovat! Mégis hova fog ez vezetni?

2013. aug. 9. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!