LoL-ezok, mi a velemenyetek Master Yi ujitasarol?
Figyelt kérdés
Nekem oszinten teljesen elvette a kedvem attol, h yi-vel jatszak. Hogy megszuntettek az AP yi-t az nem igazan zavar, mert az esetek 90%ban ugy is AD-n jatszottam, de ez a nerfelt ulti szerintem sokat rontott rajta. Nektek mi a velemenyetek rola?2013. aug. 3. 13:19
1/2 anonim válasza:
Earlyben szerintem gyengébb lett, de teamfightokban aláz. Az ultijával nincs baj, de kevésbé lett assasin az biztos.
A Q critelése pedig op.
2/2 A kérdező kommentje:
Hat early gameben nincs baj vele, picit gyengebb lett, de meg elotte tenleg OP volt, teamfightokba a Q-ja is eleg brutalis tud lenni, foleg ha van egy Infinity Edge is, viszont mar nincs "instant ultija" ami eleg nagy hatrany. Regen ha megoltel valakit ulti hasznalata kozben instant cooldownja let a skillnek, most ha valakit megolsz csak 18 masodpercel csokkenti a colldownt.
2013. aug. 3. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!