Szerintetek érdemes kipróbálni a Maplestory-t? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e letölteni, elég régi is..2013. júl. 30. 15:33
1/2 anonim válasza:
hogyne jó játék sokat játszottam vele csak belekell méjedni XD
2/2 lalo009 válasza:
Öcskös nem számít hogy régi e vagy uj. Figyi pl a COD2-őt is még mindíg milliókan játszák. és még mindig vannak bajnokságok akár csak a Warcraft 3-ból vagy a Stronghold Crusader vagy a Starcraft meg még sorolhatnám a neveket napestig a lényeg hogy jol fusson a gépeden + Jó net kell hozzá egy 5 MB-os vagy egy 3 MB-os net már nagyon jó a kicsikének. Maga a játékélménye az amiért játszuk magát a játékot de ki hogy szereti. Mint pl én a Sonkás pizzát valaki azt mondja rá hogy fujj mert ő másik pizzát kérne de nem lehet ugyan ojan izlése mindenkinek. A lényeg kedves barátocskám hogy én csak ajánlani tudom Remek élmény a játék. Csak dícsérni tudom. (Mostanság nekem a Massive Combat System-es játékok jönnek be vagy Actoin Based MMORPG-nek is nevezik ezeket a tipusu game-kat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!