Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek 20 év felett...

Szerintetek 20 év felett találhatok még olyan szűz lányt aki nem csúnya, vagy kövér?

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve.

34 F

2013. aug. 7. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Habár a szépség elég relatív. Kinek ez kinek pedig amaz szép. Nem tudom hogy neked mennyire fontos a belső..... De szerintem nem erre teszed a hangsúlyt ahogy olvasom. Nagyon padlóra fogsz esni ha ezen nem változtatsz! A felfogásodon.8/9-es vagyok még.
2013. aug. 10. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is 20 év feletti vagyok, és még szűz. Sem csúnyának, sem kövérnek nem mondanám magamat a visszajelzések alapján.
2013. aug. 15. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Eddig mi a ménkűt csináltál? Most kapsz észbe? Vagy volt csajod eddig is? Tehát elvettél néhány szüzességet, valaki más, hozzád hasonlóan szűk látókörű hímsoviniszta vadbarom nagy szomorúságára. Akkor most légy kicsit belátással, és ne kívánd a nőtől, hogy te legyél neki az első.
2013. aug. 18. 12:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Válaszolva az eddigi hozzászólásokra. :) Nem tudom itt pár sorban leírni, hogy miért kell "mindenképpen" szűz, sőt nem is kell mindenképpen, inkább csak "szeretném"! Nem vagyok már szűz! És nem vagyok beteg! Nem csak csúnya lányokkal beszéltem eddig! Nem vagyok rossz pasi, és a belső is fontos számomra, csak most épp ezt a tulajdonságot emeltem ki! :) Nem lehet minden szempontot leírni, mert akkor egy napig azt olvasnátok! :) Nem most kapok észbe, és belátással vagyok másokra is, viszont úgy gondoltam, hogy ha minden zsák megtalálja a foltját, akkor miért ne próbálkozhatnék?! :)
2013. aug. 18. 17:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Kimondottan jó nőnek tartom magam, és 28 éves koromig szűz voltam. Ennek ellenére nem akartam volna olyan férfit magamnak, aki kifejezetten a szüzességem miatt akart volna kezdeni velem: furának találtam volna.
2013. okt. 9. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!