Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi idő szokott általában...

Jan Pol kérdése:

Mennyi idő szokott általában eltelni az szüzesség elvesztése és a második alkalom között?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel együtt vesztettük el, sajnos mint ilyen fájdalommal járt neki, én tényleg abszolút legfinomabban próbáltam, mondta is hogy jól figyeltem rá. De ez már egy ideje volt, és nem rég mondta hogy mivel az első fájt nem kívánja a szexet még mindig (tudni kell eddig igen csak arról beszélt hogy mennyire akarja, meg milyen jó hogy nyáron mennyi idő lesz rá). Tapasztalat szerint általában mennyi idő mire ezt az első élményt elnyomja a vágy, vagy akár a kíváncsiság. (F/23 L/20)

2013. aug. 6. 19:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaz már rég volt, de az ilyesmire emlékszik az ember :) Annó a párom nem volt szűz, és nagyon figyelmes volt. Picit fájt. Lefürödtem és már utána meg is kívántam. A második is picit kellemetlen érzés volt, de azt már élveztem.
2013. aug. 6. 19:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm értékes válaszokat kaptam, sajnos aggodalmam kicsit nőt, bár most még csak valamivel több mint egy hete történt, de már találkoztunk azóta, illetve már beszéltünk a következő találkozónkról, amit úgy terveztem hogy olyan helyen legyen, hogy utána akár megessék a második, de ő kimondta még nem akarja, és sajnos esélyesen elutazik utána 3-4 hétre. Úgy tűnik az átlagoshoz képest vagy nagyon sokkolta, vagy valami gond van közöttünk.
2013. aug. 6. 20:12
 13/18 anonim ***** válasza:

Na ezért nem küldünk makit pingvin feladatra! :D

Komolyan mos kellett ez? Több alázatot kéne mutatni a szexualitással kapcsolatban nemcsak belekezdeni, hanem előtte tájékozódni is kéne!

A lány nem tudott rendesen ellazulni és rá is görcsölt, és te sem tudtál finomabb lenni se abbahagyni amikor fájt neki.

Ezt hosszú lesz helyrehozni.

Különben meg előujjazhattad volna a csajt, akkor nem fájt volna neki annyira.

2013. aug. 6. 20:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Az ujjazást, illetve orálist is felajánlottam, de ő mondta hogy így akarja, többször abbahagytam, és megvártam, izgattam mellét közben (a bimbó keményedésből következtetve nem sikertelenül), de lehet igazad van.
2013. aug. 6. 20:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem még a sokadik is fájt, sőt az első behatolás - mikor kitágít - még mindig, ennek ellenére mi azt hiszem már másnap (vagy aznap volt) csináltuk. Minden alkalommal, mikor találkozunk.

Persze, rossz neki, de ha húzza, csak még rosszabb lesz. Ezt lányként, van, akinek meg kell szokni, és elképzelhető, hogy az x.-dik is kellemetlen lesz, ám szexelni, szexelni, szexelni, mert másképp nem "járatódik be".

Légy óvatos vele, de próbáld rávenni - ne erőszakosan!

2013. aug. 6. 22:03
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

tegnap 20:21

Hiába hagyod abba ha a csaj megijed, te meg nem veszed észre és nem foglalkozol vele mert csak a puncira gondolsz és arra hogy papírforma szerint csináld de az ő reakcióit nem figyeled és nem is kommunikálsz vele közben!

A szüzesség elvétele több tapasztalatot igényel mint a sima szex.

Olyan ez mint a tapadási súrlódás. Az eleje rázósabb és többet kell belefektetni.

2013. aug. 7. 14:41
 17/18 A kérdező kommentje:
Amikor láttam rajta hogy fáj megálltam lefeküdtem mellé átöleltem, és pihentünk egészen addig amíg ő maga mondta hogy folytassuk. Köszönöm a feltételezést hogy nem láttam túl a puncin a lányig akit szeretek.
2013. aug. 7. 15:01
 18/18 anonim ***** válasza:

tegnap 15:01

Nem ezt mondtam, hanem azt hogy annyira figyelhettél a saját feladataidra hogy nem vetted észre a csaj reakcióit és gondolatait. Nem láttál mögéjük!

Valószínűleg azért akart előjáték nélkül szexelni mert tartott tőle. Hamarabb akart túlesni rajta mert talán azt gondolta hogy fájni fog. Rá is görcsölt.

Viszont meg akart neked is felelni mert láthatta rajtad hogy igyekezel és ezért kérte hogy folytassátok, pedig látnod kellett volna hogy ő tanácstalan és nem akarja igazából folytatni csak miattad. Tuti hogy nem volt oldott állapotban. Tuti hogy stresszelt és azt várta hogy fájni fog. Nem tudott felizgulni sem rendesen ami persze tompított volna a fájdalmon és az ellazulás sem volt meg amitől nem fájt volna annyira. Benned lehet hogy bízott de a szexben biztosan nem.

Te is feszült lehettél mert láttad hogy valami nem oké de őrá hagyatkoztál és mindenképp segíteni akartál neki. Ez a te kényszeres segítési vágyad benne megfelelési vágyat okozott és eljutottatok oda hogy mindketten feszültek voltatok belül és mégis folytattátok.

Illetve még lehet egy valószínűtlenebb B verzió mi szerint a feszültség akkor és onnantól adódott amikor a lánynak nehezen szakadt át mivel genetikai rendellenességként kicsit vastagabb volt a szűzhártyája vagy sokkal kisebb volt rajta a lyuk. Az ilyen is megakaszthatja a dolgot de akkor is ott van hogy miért folytattátok ilyenkor. Szintén megfelelési vágy és kétségbeesés.

2013. aug. 8. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!