Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi idő szokott általában...

Jan Pol kérdése:

Mennyi idő szokott általában eltelni az szüzesség elvesztése és a második alkalom között?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel együtt vesztettük el, sajnos mint ilyen fájdalommal járt neki, én tényleg abszolút legfinomabban próbáltam, mondta is hogy jól figyeltem rá. De ez már egy ideje volt, és nem rég mondta hogy mivel az első fájt nem kívánja a szexet még mindig (tudni kell eddig igen csak arról beszélt hogy mennyire akarja, meg milyen jó hogy nyáron mennyi idő lesz rá). Tapasztalat szerint általában mennyi idő mire ezt az első élményt elnyomja a vágy, vagy akár a kíváncsiság. (F/23 L/20)

2013. aug. 6. 19:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Fél óra
2013. aug. 6. 19:10
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
:) pár alkalom után már nem fáj, csak ha nincs rendesen felizgatva..
2013. aug. 6. 19:11
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Bújjatok össze valamikor, induljon be és paff, kész is.
2013. aug. 6. 19:11
 4/18 A kérdező kommentje:
Én szívesen összebújnék, de mint leírtam, ő a szex részét még nem kívánja, nyilván neki volt fájdalmas élmény, így természetes hogy idő kell, a kérdésem pedig az hogy ált mennyi? (mint hallottatok, tapasztaltatok)
2013. aug. 6. 19:15
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Mikor legközelebb találkoztunk. Akkor történt a második.
2013. aug. 6. 19:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ennél a dolognál nincs olyan , hogy idő... mert ha fáj akkor ma is fáj.. és ha vártok 2 hónapot akkor is ugyan úgy fog fájni,sajnos.. pár alkalom 4-5 általában és utána már sima ügy..
2013. aug. 6. 19:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap veszítettem el, a barátom nem volt szűz. Fájt, de kb. 1 óra eleltével már megint kívántam, bár akkor is fájt. Most is kívánom. És még az is hajt, hogy a barátomnak nagyon is jó volt :D Szóval szerintem ez teljesen változó.

17/l

2013. aug. 6. 19:22
 8/18 A kérdező kommentje:
Énis így gondolom, meg mielőtt megtörtént ő is mondta, hogy az első tudja hogy nem lesz jó, de valószinű az 5-6. lesz az első ami igazán jó lesz. És sajnos félek hogy valami nagyon megtört benne (akkor ott minden jónak tűnt a körülményekhez képest), esetleg valamit mégis nagyon elrontottam.
2013. aug. 6. 19:23
 9/18 anonim ***** válasza:

ettől ne félj, igazán. Hordozd a tenyereden, éreztesd, h mennyire jó, h van neked, és ne hozd szóba a szex dolgot!

Menni fog az összebújás, ott meg lesz alkalom. Meglátod, milyen hálás lesz, hogy ilyen türelmes voltál.

2013. aug. 6. 19:39
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy elrontottál volna valamit, vannak olyan lányok akiket egy kicsit lelkileg megvisel, de túl teszi magát rajta :)
2013. aug. 6. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!