Lehet, hogy nem szakadt át teljesen a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
15 évesen feküdtem le az akkori barátommal, fájt és vérzett is. Csak 1x történt meg. Szakítottunk, utána kb 1 évig nem voltam senkivel. Majd mikor új barátom lett, sokáig nem sikerült betennie... Majd mikor sikerült, ugyanúgy vérzett és fájt, mint az első. Ez miért volt? Akkor lehet, hogy nem is szakadt át a szűzhártyám teljesen az elsőnél? Az elsőt kell úgy tekinteni, hogy ő vette el a szüzességem? Mert a másik sráccal is ugyan úgy fájt és vérzett is, mintha vele lenne az első.2013. aug. 5. 11:27
1/3 anonim válasza:
Az első vette el a szüzességed, de a szűzhártya maradványai még nyugodtan ott maradhattak. Velem is ez történt, én a második alkalommal sokkal jobban véreztem, mint először. Fájni is azért fájt, mert még csak a második volt neked és a kettő között még sok idő is telt el. Ha sokáig nem csinálod, később is előfordul, hogy amikor újra megteszed először fáj/kellemetlen.
2/3 anonim válasza:
Tudom, nem ezt akartad hallani, de akkor veszíted el a szüzességet, amikor először szexelsz, az mindegy mennyire szakad át a szűzhártya.
3/3 anonim válasza:
Na az ilyen kérdéseknél ütközik ki, mekkora gyökér kifejezés az "elveszi a szüzességét". Egyrészt nyilván téves, mert senki nem vesz el semmit szex közben, másrészt meg fejtörőt okoz ilyen helyzetekben. Az első pasiddal szexeltél először. Pont. Ennyi.
Ha torna közben szakad át a szűzhártyád, akkor a gerenda vette el a szüzességed, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!