Ha a mutató ujjamat teljesen betudom nyomni a hüvelyembe, akkor már elszakadt a szűzhártyám? Az ujjam 7,5 cm.
De én úgy nem látom...
és tegyük fel, ha elszakítottam, akkor az első szex ugyan úgy fog fájni, mint ha még nem szakadt volna át? Lehetséges, hogy 1. szexnél lesznek fájdalmaim? Ne haragudjatok a hülye kérdésért, de nem igazán vagyok tapasztalt ebben...
Te láttál már ujjnyi vastagságú péniszt?
Mert szerintem ettől csak vastagabbakkal fogsz találkozni.
Kicsilány. Nem tudom hány éves vagy, de nem sok mindent tudhatsz. Az első szex nem a szűzhártya miatt fáj. 1. A pénisz sokkal vastagabb mint az ujjad 2. Izgulsz, nem tudsz ellazulni így nehezebben is megy be 3. Nedvesedni sem biztos h betudsz kellőképpen.
Ettől független nekem pl nem fájt. Fel voltam rá készülve, biztos tudtam h akarom és azt is hogy az akivel csinálom, óvatos lesz.
Köszönöm a válaszokat
nem tudom, mennyire számítok kicsi lánynak, de pár hónap és 19 leszek.
Mondtam, hogy nem vagyok tapasztalt, soha semmi intimitásom nem volt még senkivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!