Az unokatesóim huszonévesen még szüzek, hogy segíthetnék nekik?
Tudom, hogy alapvetöen semmì közöm a dologhoz, de azt is, hogy ez nem normális dolog, ès ök sem így tervezték, tinikènt legalábbis gyakran beszèlgettünk a témáról egyikükkel.
A fiú unokasóm lassan 24 éves, a kèt lány 22 ès 20 -soha senkijük nem voly mèg, se csók, egy kèzfogás sem. A családban mindig tabu volt a szex, sokszor meghallgattuk, nehogy pasizzunk/csajozzunk, ráèrünk, nem kell az mèg nekünk, de azèrt a testvèreimmel csak sikerült 20 èves korunkra ezeket a gátakat.
Az unokatesóim azonban abszolút zárkòzottak ezen a tèren, soha sehova nem jàrtak szórakozni, barátaik se nagyon voltak, ráadásul vidèkem èlnek, tehát nem sok emberrel talàlkoznak. Minden bántás nèlkûl, nem olyam szépek, hogy kilóra menjenek hozzájuk a nök ès fèrfiak.
Az egyik lány unokatesómmal mindig bizalmas viszonyunk volt, szóval kèrdezgettem nèha, mièrt nem csípi ki magát ès megy el szórakozni, de nem igazán tudott rá válaszolni... mindig kinézett magának valakit, aki iránt plátói èrzelmeket táplàlt és ennyi... ha èn hívtam szórakozni, akkor sem jött, manapsàg meg már nem járok, hogy tovább noszogassam.
Tudom, hogy elsösorban nekik kellene változtatniuk, de miben segíthetnék én?
"de az idő mindent megold és majd lesz!"
Saját tapasztalatból mondom, hogy bár mindig mindenki ezt szajkózza, a legnagyobb kamu hazugság, amit csak mondani lehet. Egyszerűen nem igaz.
Az ilyeneken gyakran már csak szakember tud segíteni. Hiába mondod nekik hogy 'légy szociálisabb' meg 'beszélgess emberekkel'.. nem tud és kész. Vannak olyan belső gátak amiket nem lehet egyedül legyőzni. Erre persze biztos sokan mondják, hogy hát nekem is sikerült.. igen neked szerencséd volt, a tiéd olyan volt, amit le lehetett győzni egyedül. Nem az összes ilyen.
Szóval: amit tehetsz, hogy szakember segítségét kéred, illetve ráveszed őket, hogy szakemberhez forduljanak.
18 éves korom előtt énse jártam szórakozni, mégis elvesztettem a szüzességem, szóval a 2 nem függ össze.
Nekem is volt egy barátnőm, ugyanez volt, nem akart szűz lenni, de sehova nem ment el. félévente 1 pasi próbálkozott volna, de mindet elhajtotta, mégcsak meg sem volt hajlandó ismerni, pedig szenvedett ettől.
Én legalább hajlandó voltam ismerkedni, mégha nem is mentem partizni (nem tudok táncolni és csak égetném azokat akikkel vagyok meg magamat is).
Szerintem őrajtuk csak szakember segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!