Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az unokatesóim huszonévesen...

Az unokatesóim huszonévesen még szüzek, hogy segíthetnék nekik?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy alapvetöen semmì közöm a dologhoz, de azt is, hogy ez nem normális dolog, ès ök sem így tervezték, tinikènt legalábbis gyakran beszèlgettünk a témáról egyikükkel.

A fiú unokasóm lassan 24 éves, a kèt lány 22 ès 20 -soha senkijük nem voly mèg, se csók, egy kèzfogás sem. A családban mindig tabu volt a szex, sokszor meghallgattuk, nehogy pasizzunk/csajozzunk, ráèrünk, nem kell az mèg nekünk, de azèrt a testvèreimmel csak sikerült 20 èves korunkra ezeket a gátakat.

Az unokatesóim azonban abszolút zárkòzottak ezen a tèren, soha sehova nem jàrtak szórakozni, barátaik se nagyon voltak, ráadásul vidèkem èlnek, tehát nem sok emberrel talàlkoznak. Minden bántás nèlkûl, nem olyam szépek, hogy kilóra menjenek hozzájuk a nök ès fèrfiak.

Az egyik lány unokatesómmal mindig bizalmas viszonyunk volt, szóval kèrdezgettem nèha, mièrt nem csípi ki magát ès megy el szórakozni, de nem igazán tudott rá válaszolni... mindig kinézett magának valakit, aki iránt plátói èrzelmeket táplàlt és ennyi... ha èn hívtam szórakozni, akkor sem jött, manapsàg meg már nem járok, hogy tovább noszogassam.

Tudom, hogy elsösorban nekik kellene változtatniuk, de miben segíthetnék én?

2013. aug. 4. 21:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
B*szd meg mind a 3at!
2013. aug. 4. 21:25
 2/16 anonim ***** válasza:
41%

miért ne lenne normális dolog?

komoly baj van a fejeddel,ez nem egy olyan dolog amin segíteni kell,csak egy állapot

2013. aug. 4. 21:27
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Basszus, 1. válaszoló, B#ASSZAD MEG MAGAD!!!!!!!
2013. aug. 4. 21:28
 4/16 anonim ***** válasza:
34%

Mi köze van neki az unokatesói nemi életéhez? Ilyen hülye kérdést sem láttam még.

Téged foglak megb*szni, csak szövegelj tovább.

2013. aug. 4. 21:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Még fiatalok, van, aki nem tiniként kezdi el az ilyesmit. Szerintem hagyd őket.
2013. aug. 4. 21:31
 6/16 anonim ***** válasza:
71%

"ez nem normális dolog,"

És ezt te honnan tudod?

2013. aug. 4. 21:35
 7/16 A kérdező kommentje:
Ne èrtsetek félre, nem az a baj, hogy ennyi idösen szüzek, hanem az, hogy làthatóan nem örülnek ennek az állapotnak, mègsem tesznek semmit a helyzet változásàèrt. Szerintem egyrészt a családi gátak, másrészt a félelem miatt.
2013. aug. 4. 21:36
 8/16 anonim válasza:
80%

Kezdjük ott, hogy oltári hülyeséget mondasz azzal h "nem normális dolog", hogy szüzek! DE IGEN NORMÁLIS. Nincs tapasztalatuk, de az idő mindent megold és majd lesz!

És erre majd ők is rájönnek

Ami aggasztóbb, hogy nem biztos, hogy látják magukat! A mai világ nem kedveli azt aki zárkózott, sose soha semmi! Nem kell itt vmi nagydumás, partiarcnak lenni, de ha hívja őket vki, akk szánják rá magukat és menjenek! Az télleg próblémma, ÉS NEM NORMÁLIS, hogy nincs élettapasztaluk, koruknak megfelelően! ÉS erre őket nagyon is rákell döbbenteni, ha nem látják.

Ki kell mozdulni, menni kell, mert csak így jut előre az ember! És tapasztalatból mondom, nem bánják meg, ha "kilépnek kicsit az életbe"!!

Az hogy szüzek, az h se barát(nő) ,se csók.... mind ennek tudható be, amit leírtam! És nem a szüzesség elvesztése a lényeg....ez csak a mai lökött fiatalok körében a lényeg, csak még nem jöttek rá, hogy mekkorát tévednek!

Szóval beszélni kell velük, rádöbbenteni őket h igenis KIFELÉ!

2013. aug. 4. 21:41
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Vezesd be őket a budapesti éjszakába, viccen kívül!
2013. aug. 4. 21:41
 10/16 anonim ***** válasza:
A lány unokatesóidnak szívesen elveszem a szüzességét, ha eljönnének Kolozsvárra.
2013. aug. 4. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!