Teljesen el vagyok keseredve,23 éves vagyok és még nem voltam fiúval, ez hátráltat már a fiúkkal való ismerkedésben. Szerintetek legyek őszinte, vagy mit tegyek?
Nem ciki, nyugodtan vállald fel, h még nem volt. Ha mások felvállalják, h fűvel-fával, akkor te miért ne vállalhatnád fel, h normálisabb életet élsz? Ezt ne szégyelld már! Mondd nekik nyugodtan, h nem volt, ők meg meresszenek nagy szemeket, ha az jó nekik. De miért kéne nagy szemeket mereszteni? szerintem nincs ezzel SEMMI gond. Akire meg nem tartozik, annak meg ne válaszolj a kérdésére, adj kitérő választ!
"Miért nem?" ezt kérdezik? Nincs ebben semmi; vagy ne válaszolj rá, ha nem akarsz, vagy mondd meg az igazat, nincs ebben semmi ciki. Nem lesz kevésbé értékes valaki azért, mert akármilyen okból nem ment még végig rajta egy kiéhezett csávó.
Ott dőlnek el a dolgok, amikor házasságról, gyerekvállalásról van szó, ott a magyarok 40%-a meghátrál, elválik, nem jól csinálja, stb. Ők meg verhetik a mellüket, hogy 18 évesen már hány kapcsolatuk volt? Ugyanmár! Ez valami furcsa gondolkodás, amit a világ sugall nekünk. Nem kell ezzel a gondolkodásmóddal azonosulni.
(Én vagyok az aki privátban is írtam.)
Szóval ezt ne szégyelld! Aki normálisan gondolkozik, az úgyis megérti és elfogadja. Aki meg nem, az meg így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!