Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Teljesen el vagyok keseredve,2...

Teljesen el vagyok keseredve,23 éves vagyok és még nem voltam fiúval, ez hátráltat már a fiúkkal való ismerkedésben. Szerintetek legyek őszinte, vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ugyanis, mikor megkérdezik volt-e barátom, nagyon cikinek érzem, hogy nem és azt mondom, igen, majd meghátrálok. Különben is mit szólnának, ha kiderülne, hogy nem mondtam igazat? Biztos hülyének éznének, de akkor is, ha őszinte vagyok. Ilyenkor jön az, hogy miért nem? Na ez is tök ciki...
2013. aug. 3. 14:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Én 21 évesen szexeltem először. Sosem izgultam miatta, elvégre nem az a legfontosabb téma egy ember életében, hogy hányszor szexelt. Mikor legelőször lefeküdtem az akkori barátommal, nem mondtam el neki, hogy ő az első. Nem kérdezte, én nem mondtam, lehet feltűnt neki, hogy nem vagyok túl tapasztalt, de nem említette. Nem vagyok ilyen szégyenlős visszahúzódó kis tündibogár, aki levetkőzni se mer, vagy megijed ha farkat lát, annak ellenére, hogy a szexuálisan tapasztalatlan csajokról ez a borzalmasan béna sztereotípia járja. Én se kérdezgettem az ő múltjáról, ő se az enyémről, úgyhogy ennyi. Szerintem semmi értelme jelentőséget tulajdonítani a korábbi tapasztalatoknak.

Ne érezd cikinek, hogy tapasztalatlan vagy, mert nem az. De teljesen rendben van, ha nem akarsz beszélni róla. Én sem tettem, nem azért, mert szégyelltem volna, hanem mert baromira szánalmasnak találtam és találom most is a "szűz lányok" körüli hatalmas mesebeli ködfelhőt, ami szerint ők a jók, a becsesek meg a királyak. Nem akartam, hogy engem automatikusan elkönyveljen valaki valamilyennek, amilyen nem vagyok (visszahúzódónak, szégyenlősnek vagy érzékenynek meg odaadónak meg nem tudom, milyen hülye "elvárásokat" támasztanak a szexuálisan tapasztalatlan nők elé), csak mert még nem szexeltem, mikor nyilvánvalóan semmi köze nincs a személyiségemnek a szexuális tapasztalataimhoz.

2013. aug. 3. 14:35
 12/26 A kérdező kommentje:
11-es köszi szépen, ez nagyon hasznos válasz volt.:) Annyival egészíteném ki, hogy neked tök jó, hogy nem kérdezte a barátod, sajnos én eedig akárkikkel ismerkedtem, szinte mindig ez volt az első kérdésük.:(
2013. aug. 3. 14:41
 13/26 anonim ***** válasza:
Hát igen , kellemtlen tud lenni , én kerültem a férfiakat ,mert féltem mi lesz ,mikor kiderül ,hogy nem volt még senkim és nem is szexeltem . Aztán meg jött valaki , nem volt egyszerű dolog , nem is lett belőle tartós dolog ,de legalább elindított az úton és már nem kell azon görcsölnöm ,hogy milyen ciki szűznek lenni .
2013. aug. 3. 14:44
 14/26 anonim ***** válasza:

Ha kérdezik, és nem akarod megmondani az igazat, akkor mondd azt, hogy nem volt igazán komoly kapcsolatod. Ezzel nem hazudsz, csak egy kicsit csúsztatsz az igazságon, és lehet hogy te se érzed magad szörnyen tőe :) De tényleg semmi durva nincs abban, ha nem volt még pasid. Csak én akárhányszor, ha esetleg valaki még azelőtt megkérdezte, hogy volt-e, és mondtam, hogy nem, jött a másik hülye duma, hogy "de hát egy ilyen szép meg okos lánynak hogy-hogy nem volt még?" Mármint ez is akkora hülyeség, hogy törvényszerű, hogy egy okos, csinos lánynak pasija legyen. És ebből elegem lett, és rászoktam a másik válaszra, hogy "komoly kapcsolatom nem volt még". Aztán mindenki értse úgy, ahogy akarja.

Nem olyan vészes az igazság, mint hiszed, és szerintem igazán normális srác nem is akad fent ilyeneken, hogy hány pasid volt előtte. Ha úgy döntöd, elmondod, teljesen rendben van, ha nem akarod elmondani, az is, de az ne az elutasítástól való félelem miatt legyen. :)

2013. aug. 3. 14:47
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
azt bírom, amikor csak azt mondom, h ilyenekről nem beszélek, magánügy stb, és firtatják még jobban.. sztem eléggé szegényes emberek akik csak erről tudnak beszélni
2013. aug. 3. 15:24
 16/26 anonim válasza:
Úr Isten mi van veletek? Szerintetek azt jobban szeretik a férfiak ha csajukon már átment a néphadsereg? Én inkább választanék egy szűzlányt, mint egy kúrvát.
2013. aug. 3. 15:29
 17/26 anonim válasza:
Ez nem ciki :) inkább lennék egy ilyen lánnyal, mint akin a fél város végigment már
2013. aug. 3. 15:32
 18/26 anonim ***** válasza:
#16. még jó, hogy nem csak ez a két fajta nő van :)
2013. aug. 3. 15:48
 19/26 anonim ***** válasza:
#9, tudom. Velem is ez a helyzet. #8 voltam
2013. aug. 3. 15:59
 20/26 anonim ***** válasza:

miért nem volt? xddd

F19

2013. aug. 3. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!