Teljesen el vagyok keseredve,23 éves vagyok és még nem voltam fiúval, ez hátráltat már a fiúkkal való ismerkedésben. Szerintetek legyek őszinte, vagy mit tegyek?
Én 21 évesen szexeltem először. Sosem izgultam miatta, elvégre nem az a legfontosabb téma egy ember életében, hogy hányszor szexelt. Mikor legelőször lefeküdtem az akkori barátommal, nem mondtam el neki, hogy ő az első. Nem kérdezte, én nem mondtam, lehet feltűnt neki, hogy nem vagyok túl tapasztalt, de nem említette. Nem vagyok ilyen szégyenlős visszahúzódó kis tündibogár, aki levetkőzni se mer, vagy megijed ha farkat lát, annak ellenére, hogy a szexuálisan tapasztalatlan csajokról ez a borzalmasan béna sztereotípia járja. Én se kérdezgettem az ő múltjáról, ő se az enyémről, úgyhogy ennyi. Szerintem semmi értelme jelentőséget tulajdonítani a korábbi tapasztalatoknak.
Ne érezd cikinek, hogy tapasztalatlan vagy, mert nem az. De teljesen rendben van, ha nem akarsz beszélni róla. Én sem tettem, nem azért, mert szégyelltem volna, hanem mert baromira szánalmasnak találtam és találom most is a "szűz lányok" körüli hatalmas mesebeli ködfelhőt, ami szerint ők a jók, a becsesek meg a királyak. Nem akartam, hogy engem automatikusan elkönyveljen valaki valamilyennek, amilyen nem vagyok (visszahúzódónak, szégyenlősnek vagy érzékenynek meg odaadónak meg nem tudom, milyen hülye "elvárásokat" támasztanak a szexuálisan tapasztalatlan nők elé), csak mert még nem szexeltem, mikor nyilvánvalóan semmi köze nincs a személyiségemnek a szexuális tapasztalataimhoz.
Ha kérdezik, és nem akarod megmondani az igazat, akkor mondd azt, hogy nem volt igazán komoly kapcsolatod. Ezzel nem hazudsz, csak egy kicsit csúsztatsz az igazságon, és lehet hogy te se érzed magad szörnyen tőe :) De tényleg semmi durva nincs abban, ha nem volt még pasid. Csak én akárhányszor, ha esetleg valaki még azelőtt megkérdezte, hogy volt-e, és mondtam, hogy nem, jött a másik hülye duma, hogy "de hát egy ilyen szép meg okos lánynak hogy-hogy nem volt még?" Mármint ez is akkora hülyeség, hogy törvényszerű, hogy egy okos, csinos lánynak pasija legyen. És ebből elegem lett, és rászoktam a másik válaszra, hogy "komoly kapcsolatom nem volt még". Aztán mindenki értse úgy, ahogy akarja.
Nem olyan vészes az igazság, mint hiszed, és szerintem igazán normális srác nem is akad fent ilyeneken, hogy hány pasid volt előtte. Ha úgy döntöd, elmondod, teljesen rendben van, ha nem akarod elmondani, az is, de az ne az elutasítástól való félelem miatt legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!