Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Olyan nagy ügyet kell csinálni...

Olyan nagy ügyet kell csinálni a szüzesség elvesztéséből akkor is, ha az ember már 20 felett van?

Figyelt kérdés

Szerintem persze személytől függ. DE én már 21 vagyok,lehet, hogy valami összejön most,és nem nagyon akarok a dologgal már sokat várni,mert nem látom értelmét. Ez megvetendő?

(Amúgy a srác rendes,normális,jó ideje ismerem,most randira hívott.)

21/L

2013. júl. 27. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kell nagy ügyet csinálni belőle, de azért 1-2hónapot várjál, lehet, hogy nem komolyak a szándékai.
2013. júl. 27. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
ebből sosem kell nagy ügyet csinálni... majdm ikor eljön az ideje ugyis meg fog történni. Ez olyan mint ak isbabáknál az elsö lépés... Elöbb utobb megtanulja nem kell eröltetni.
2013. júl. 27. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt túlmisztifikálni, a szüzesség nem hátrány, nem erény, csak egy állapot:)
2013. júl. 27. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Normális, ha izgatott vagy. A szex jó dolog(lehet...még én se próbáltam), élvezd hát minden percét^^
2013. júl. 27. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:

nem kell nagy ügyet csinálni,, csak hát éppen egyesek még is így gondolják és ide irkálják a hülyébbnél hülyébb szüzességgel kapcsolatos kérdéseiket.

Például nem cink ha 24 évesen szűz vagyok? vagy többet érek mint a világ legnagyobb gyémántja, ha még 30 év fölött is szűz vagyok?

várj,, be is linkelek egyett

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__46..

2013. júl. 27. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért olyan mondja hogy a szex jó dolog, aki még maga is szűz? Kicsit vicces, na mindegy!

Amúgy ha úgy érzed, hogy szeretnéd, és nem csak azért, hogy ne legyél már szűz, hajrá! De azért elég kellemetlen lehet, ha az első nem úgy történik ahogy arra vágysz....

2013. júl. 27. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha vágysz rá nem kell 1-2 hónapot sem várnod vele, minek:)egy pasi sem tökéletes, és ne hidd, hogy egész életedben meghatározó lesz az első. Hajrá:)
2013. júl. 28. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kell nagy ügyet csinálni belőle,főleg ha már ismered saját testedet.
2013. aug. 2. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!