Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek attól, hogy mindketten...

Félek attól, hogy mindketten bénázni fogunk. Milyen az, amikor két szűz ember egymással veszíti el?

Figyelt kérdés

Alakulóban van egy kapcsolatom, komolyra tervezzük. Mindketten 20 évesek vagyunk, tapasztalatlanok. Mivel már érettebb a gondolkodásom, ezért nem tudom olyan könnyen felfogni, hogy kezdő vagyok, egyre gázabbnak érzem, és nagyon görcsölök, hogy bénázni fogunk, és nem lesz jó, akármi miatt.

Milyen az, amikor a feleknek egymással van az első tapasztalatuk? Tényleg minden jön magától? Vagy azért vannak bökkenők? Ez mennyire rontaná el a viszonyt?

Előre is köszi.

Egy idegeskedő lány.

2013. júl. 16. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugi. Minden jön magától, ugyanakkor vannak bökkenők még profiknál is. Része az egésznek. Bármi is lesz, csak a tiétek lesz, ez a lényeg.
2013. júl. 16. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha érett lenne a gondolkodásod nem görcsölnél.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, lehet, hogy csodás élmény lesztek egymásnak, de az is lehet, hogy nem lesz annyira kellemes, elsőre nem biztos, hogy jönni fog minden magától.

2013. júl. 16. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Menni fog magától szépen, bár gondolom jó ideje ismeritek egymást, szoval nyugodtan megbeszélhetitek a dolgokat közben is, hogy épp mi a jó stb.
2013. júl. 16. 21:40
 4/7 Liz* válasza:
Háát .. én úgy vesztettem el a szüzességem, hogy a srác is szűz volt és igen, egy kicsit gáz volt, rá vezetni se nagyon tudtam őt, hogy jobb legyen, mert én is tapasztalatlan voltam és végül egyiken se élveztünk el. :S De sztem annyira ne görcsölj rá, csak rosszabb lesz, de sztem idővel belejöttök. :)
2013. júl. 16. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
akkor veszitsd el előtte gyorsban velem, és könyebb lesz, kevesebb feszkó :P
2013. júl. 17. 00:48
 6/7 anonim ***** válasza:
na milyen volt? :)
2014. jan. 15. 02:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát bénáztunk :DDDDD De jó emlék, azóta meg csak javul :)
2014. jan. 15. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!