Miért van az, hogy aki 16 éven felüli és szűz, azt hátrányosan megkülönböztetik?
Figyelt kérdés
Olyannyira, hogy durván sérül az emberi méltósága.2013. júl. 27. 13:03
1/10 anonim válasza:
Talán "Szűz vagyok!" Tábla van a homlokára ragasztva?
Honnan tudná bárki is, hogy melyik lány szűz vagy sem? Egyáltalán mi ez a hülyeség?
3/10 A kérdező kommentje:
facebook
2013. júl. 27. 13:08
4/10 anonim válasza:
Bár én srác vagyok, de szerintem tényleg van alapja. 16 felett már sok fiú túl van az első (vagy lehet már a sokadik) szexen és olyanra vágyik hogy durr bele aztán paripa. Nincs kedve egy szűz lánnyal ott óvatoskodni meg bíbelődni. De ez csak az én meglátásom.
5/10 anonim válasza:
16 és fél éves srác vagyok, és szűz, sőt még csajom sincs (nem, nem vagyok meleg), és nem különböztetnek meg hátrányosan, sőt elég sok haverom van suliban kijövök mindenkivel, még bírnak is, és van egy csomó ismerősöm aki ilyen mint én, és nekik sincs gondjuk. Úgyhogy ez a kérdés is felesleges.
6/10 anonim válasza:
én nem éreztem semmilyen megkülönböztetést.
7/10 anonim válasza:
Akkor most hogyan is különböztettek meg hátrányosan?
8/10 anonim válasza:
Én 18 évig éltem szűzként boldogan az életem. Az hogy szűz vagy e még vagy nem nemhiszem, hogy olyannyira ország világ dolga lenne hogy mindenkinek tudnia kéne róla. Ha valaki meg csak azért áll hozzád negatívan, mert még nem dugtak halálra akkor az meg arra se érdemes, hogy egyáltalán hozzászólj.
9/10 anonim válasza:
Na az előző válaszom kicsit lányközpontúra sikeredett de egyébiránt a fiúknál sem ciki én nekem kifejezetten jól esett hogy én voltam a barátomnak az első.
10/10 anonim válasza:
Facebook? Ezt nem túlzottan értem... Kiírtad, hogy szűz vagy és beszóltak? Vagy más írogatja ki, hogy gáz szűznek lenni?
Egyébként butaság az egész. Én mindenkit arra bátorítok, hogy addig várjon amíg nem jön a megfelelő személy. Ez nem egy "ki veszíti el előbb" verseny...
Amúgy meg senkinek semmi köze hozzá. Tehát megkülönböztetni sem tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!