Hogyan tudnám elveszíteni? Kivel?
Figyelt kérdés
Már elmúltam 30/F és még soha nem volt senkim, már nagyon hiányzik a testi szerelem, hogyan tudnám átélni? Vékony testalkatú, teljesen átlagos alkatú vagyok. Nem tartom magam rondának. Meg vagyok elégedve magammal úgy 85%-ban.
Prosti KIZÁRT!!!!!!!!!
2013. júl. 25. 21:47
2/11 anonim válasza:
én azért nem zárnám ki a prostikat a helyedbe
3/11 A kérdező kommentje:
Én kizárom, nem vagyok hajlandó megalázni magam. Az olyan számomra mintha beismerném a "vereségem".
2013. júl. 25. 21:51
4/11 A kérdező kommentje:
Buliztam és akkor se jött össze, leitatni meg úgy gondolom nem fair dolog.
2013. júl. 25. 21:52
5/11 anonim válasza:
Külföldi csajt nem tudsz fogni? Amúgy PACSI!
29F (szűz)
6/11 A kérdező kommentje:
Hááát sajna nem:-) Hogy gondoltad? Én nem beszélek nyelveket:-)Bár egy csinos kínai hölgyel megismerkednék. Ja és pacsi szint úgy.
2013. júl. 25. 21:58
7/11 anonim válasza:
Én beszélek nyelveket, csak pénzügyileg nem tehetem meg az import barátnőt. Kínai nekem is jöhet, de thai is :)
8/11 anonim válasza:
Sértés nélkül kérdezem, hogy lehetsz megelégedve magaddal, ha szemlátomást nem kelted fel egyik nő érdeklődését sem?
10/11 anonim válasza:
Jól teszed, hagyd a prostit! Én lenézem azt, aki nem tiszteli a nőket és ehhez vetemedik. Sokak csak ezsköznek használják a prostikat.
Legyél türelmes, ha nem görcsölsz rá akkor fog jönni minden sorjában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!