Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretném elveszíteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NoPromotion kérdése:

Nem szeretném elveszíteni, hogyan tudnám megtartani? És hogyan tudnám elérni, hogy jobban szeressen? (bővebben itt)

Figyelt kérdés

Sziasztok én egy 16 éves fiú vagyok, a barátnőm 15 éves. Elvileg én jól nézek ki de nem tetszem magamnak, ő nekem tetszik, de ő nem tetszik magának... Lelki társak vagyunk, ugyanazokat szeretjük, utáljuk. 3 hete vagyunk együtt, és eddig négyszer találkoztunk(abból 3 randi) a maradék 1 a ballagása volt:) Érettebb a korához képest, mint a többi lány, ő nem az a pláza cicás stílus, sőt ki nem állhatja őket, én se vagyok az a retro fiú inkább maradok a saját alternatív stílusomnál. Az első randin nem volt semmi nagy durranás, beszélgettünk, sokat nevetett, gondolom ez jó pont(nem nagyon tudom, mert én elvileg könnyű préda vagyok mások elmondása szerint, ezért nem kellek senkinek). A 2. randin kicsit nagyon bénáztunk, pont a Gellért hegyen voltunk, megfogtam a kezét át :is öletlem) Búcsúnak volt egy rövidke csók de hát mind ketten jól éreztük magunkat:) A 3. a ballagása volt, ott találkoztam a szüleivel, illedelmes voltam, megpróbáltam mindent jól csinálni(gondolom sikerült).A 4. randin elmentem az ő kerületébe(mivel én egy kerülettel mellette lakom)kicsit csöpörgött az eső, de nehogy már ez vissza tartson minket:) Sétáltunk, és elérkeztünk az ő házához(persze én nem tudtam) és becsalt ,azzal a címszóval, hogy megnézem mennyi az idő.Találkoztam ismét a szüleivel, minden megvolt végre mehettünk be a szobába, hogy legyünk kicsit kettesben:D Beszélgettünk, megcsókoltam(normálisan:D) tovább csókolóztunk, persze anyuja 10 percenként nyitogatott be, hogy zavarjon minket és mutasson kis kori fényképeket:D Eljött az idő, kikísért a buszmegállóba, ott még ölelkeztünk, jött a buszom csókkal elköszöntem, mondtam hogy szeretlek,ő is mondta mind ketten mosolyogtunk:D Hazaértem fel jöttem skype-ra, itt is beszéltünk tovább, eldumcsiztunk. Másnap este elkezdtünk valami tök hülyeségen veszekedni, mind ketten nagyon kivoltunk, mert összekaptunk, kicsit sírtunk is mint a kicsik.(nem kinevetni)másnap csak este jött fel, mondta mennyire ki van,de sajnos nem tudtunk beszélni, mert ott volt barátnője. Hát mondom oké, másnap reggel beszélek vele:) Beszélgettünk, elmondta, hogy az elején ő még nem szeretett, de már belém szeretett, és hogy nagyon sajnálja, nem tud magának megbocsájtani:/ Mondtam, hogy előfordul az ilyen, ne szomorkodjon, nincs semmi baj, de ő még mindig rossz hangulatba volt, mondta, hogy tartsunk szünetet de a szünet nem más mint csendes vég.Még mindig ki volt, este lett, kérdeztem, hogy akkor vége?Azt mondta nem tudja:/ Másnap reggel feljön és mondja h nagyon szeret és, hogy bocsájtsak meg T.T Mondtam, hogy természetesen megbocsájtok, hiszen ha már szeret, akkor nincs semmi baj, csak legközelebb ne hazudjon és bízzon meg bennem:D Persze mind ketten nagyon féltékenyek vagyunk egymásra, és nagyon kívánjuk is egymást :) Most elment nyaralni a nagyszüleihez, ha haza jön akkor fogunk találkozni ismét:)

Szóval amit szeretnék tőletek kérdezni:

-Hogyan tudnám elérni, hogy teljesen belém szeressen?

-Mit tegyek a következő randin?

-Vegyek neki valamit kiengesztelésként?

--Mit tehetek, hogy úgy érezze,hogy szüksége van rám?

(nagyon szeretjük egymást, de lehet, hogy ez a baj, mármint, hogy nélkülözzük, és annyira akarjuk egymást,hogy minden kis szaron összekapunk, de ha egymással vagyunk egy randin, sose kapunk össze)

Akkor várnám a segítségeteket, kritikátokat, mivel tehetném jobbá ezt a kapcsolatot:)

Köszi Sziasztok!:)

2010. jún. 29. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Megható történet. Mindenki szokott kicsit veszekedni, szóval emiatt annyira ne aggódj.

Csak add önmagad, és belédszeret.

(vagynem, de akkor találsz jobbat)

2010. jún. 29. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Aranyos sztori. Szerintem sokat bókolj neki,és megis lepheted simán valami kis ajándékkal!:) Legyél hozzá kedves ,de semmiképpen nyomulós,hogy állandóan rajta akarsz lógni,hogy jobban belédszeressen.Az csak elriasztaná.Szerintem jó uton halattok,csak ne akadjatok fel minden kis dolgon!(veszekedésre gondolok).. Vidd el moziba,több séta,meg filmezzetek otthon..:) stb. Kreatívitás! :)

Hajrá!:)

2010. jún. 29. 22:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de az nem baj, hogy általában sokat bókolok? Mert nem nagyon vagyok nagy csajozós, aki tetszik nekem szerelmes leszek belé, de mindenkinek túl gyors a szerelmem... A mostani lány azt hiszem a tökéletes, neki se nagyon volt barátja, nekem se nagyon volt barátnőm, mind ketten jól nézünk ki, szeretjük egymást, de nem vagyok jártas a dolgokban sajna:/
2010. jún. 29. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi neked is az infót, de a bókban otthon vagyok:)
2010. jún. 29. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:

A legfontosabb, hogy ne érezze azt, hogy minden áron magadhoz akarod láncolni, ennél jobban kevés dolgot utálnak a lányok (saját magamból kiindulva). Adj neki teret, ha azt mondta, időt kér, ne zaklasd állandóan! Majd ő megkeres, ha már lenyugodott. Szerintem ne vegyél neki semmit, legfeljebb hívd meg egy fagyira, vagy valami. Én legalábbis nem igazán örülnék neki, olyan, mintha le akarnád fizetni, meg akarnád vesztegetni, vagy valami, érted.

Ha pedig úgy dönt, hogy nem lesz folytatás, akkor ne akard minden áron megszerezni, azzal még jobban elriasztod, inkább próbáld túltenni magad rajta, ne rágódj sokat!

2010. jún. 29. 22:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A láncolás alatt igazad van, kicsit nagyon szeretném, ha mellettem maradna, de ha jól csinálom a dolgokat akkor minden jól fog menni nem-de?:) Fagyizni el is hívom, jó ötlet, és nem is akarom,hogy azt higgye,hogy lefizetem:)
2010. jún. 29. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!