Mennyi az esélye (komolyan), hogy egy lány az első alkalommal nem vérzik?
Figyelt kérdés
Már nem egy szűz lánnyal csináltam és egy sem vérzett. Lehet, hogy velem van a baj? 17/F2013. júl. 24. 15:49
1/8 anonim válasza:
Jaj, dehogyis. :D
Én sem véreztem egy csöppet sem az első alkalomnál.
Ez egyénfüggő, van aki vérzik, van aki nem. Sose tudhatod előre.
23 N
2/8 anonim válasza:
Ha egy lány kórosan sovány vagy nagyon sokat sportol akkor kevesebbet vérzik első alkalommal. Ezek még a menszijébe is beleszólnak.
3/8 anonim válasza:
Miért lenne veled a baj? :D én sem véreztem amúgy, amikor először feküdtem le a barátommal, ő is meglepődött rajta, meggyanúsított vele, hogy nem is voltam szűz, csak hazudtam, ezzel nagyon megbántott akkoriban, 16 voltam.
5/8 anonim válasza:
én sem véreztem, nincs Veled baj
6/8 anonim válasza:
A lányok többsége nem vérzik. Nyugi.
8/8 anonim válasza:
mondjuk 50%-50% ez egyenfugo es neked nincs hozza semikozod hogy verzik ha csak nem vagod orba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!