Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kis pénisszel is lehet jó a szex?

Kis pénisszel is lehet jó a szex?

Figyelt kérdés

Az enyém mereven csak 12 cm és nagyobb már nem lesz. Volt már valakinek dolga ekkora mérettel? Ha igen, milyen volt? Vastagságra úgy gondolom átlagos. Nem vastag és nem is vékony. Gátlásos vagyok a méretem miatt, szorongok, kisebbségi komplexusom van. Kérem, hogy csak a témában tapasztalt nők írjanak! Köszönöm.

Az enyém kicsinek számít vagy esetleg rá lehet mondani, hogy átlagos?

2013. júl. 24. 13:36
1 2
 11/13 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2013. júl. 29. 17:48
 12/13 A kérdező kommentje:
23
2013. júl. 29. 19:39
 13/13 anonim válasza:
Ha megszeret egy nő akkor nem fog vele foglalkozni mekkora van neked, azzal viszont nem értek egyet hogy ezzel nyugtattjátok hogy voltam már nagyfarkú pasival és béna volt, és mi van akkor ha a nagyfarkú pasi nem béna? mert ezt a verziót még nemigen olvastam.. ez úgy jön le mintha minden nagyfarkú férfi béna lenne ez sértés.
2015. jan. 19. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!