Kis pénisszel is lehet jó a szex?
Az enyém mereven csak 12 cm és nagyobb már nem lesz. Volt már valakinek dolga ekkora mérettel? Ha igen, milyen volt? Vastagságra úgy gondolom átlagos. Nem vastag és nem is vékony. Gátlásos vagyok a méretem miatt, szorongok, kisebbségi komplexusom van. Kérem, hogy csak a témában tapasztalt nők írjanak! Köszönöm.
Az enyém kicsinek számít vagy esetleg rá lehet mondani, hogy átlagos?
Én még nem mértem le, de a párom is nagyjából ilyen méretekkel rendelkezik. Már jóval 20 fölött van ő is, szóval nőni már neki se fog. De elképesztően jó vele a szex. Nem kell ezen parázni.
20/L
Köszönöm a válaszokat! Még valaki?
Kedves utolsó! A 15x4-el szerintem sok nő elégedett lenne. Az enyémnél nagyobb. Lehet, hogy a feleséged túl tág és nem veled van a probléma?
A fő kérdésre a válasz: Igeeen!
19/L
(Ja, akkor, ha tényleg átlag a vastagság persze. A nők is más-más méretűek ott "belül"... Annyi, hogy gyermeknemzéshez "el kell majd érned" egy bizonyos pontig...)
Vastagságra 3.5 cm az átmérője vagyis olyan 11 cm a kerülete. Ez átlagosnak számít ugye vagy vékony?
Az utolsónak: hol van ez a pont? Meddig kell elérni? Az enyém elegendő lesz ehhez? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!