Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kanászodik el így a...

Miért kanászodik el így a gyerek egy szakítás miatt?

Figyelt kérdés
A lányom 11 éves, és most szakított a 14 éves pasijával. Azóta már 3 hónap telt el és a lányomat nemrég rajtakaptam hogy azt hazudta hogy a barátnőjénél alszik de ehelyett elment bulizni és mikor a bátyja bement a discoba, meglátta hogy a húga sörözik és cigizik a barátaival. Mikor hazajött jól leszidtam, de nem hagyja abba, a hétvEgén megint elment bulizni és megint összejött egy 14 éves fiúval. Mit tegyek?
2013. júl. 23. 16:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ne tegyél semmit, már mindegy ... ebből a gyerekből normális felnőtt csak akkor lesz, ha majd elszakad tőled, és nagyon akar az lenni
2013. júl. 23. 16:36
 12/22 anonim ***** válasza:
29 vagy? Akkor mit keres az idősebbik fiad a diszkóban? Mármint feltételezem, hogy a bátyja a lányodnak is a tied.
2013. júl. 23. 16:40
 13/22 anonim ***** válasza:

11 éves bulizni jár és összejön fiúkkal?

Hogy neveled te szerencsétlen lányodat..

Otthon lenne még a helye ilyenkor nem a buliba, nagyon felelőtlen vagy..

2013. júl. 23. 16:46
 14/22 anonim ***** válasza:

Tudjátok, nem a gyereket kéne szidni, hogy hogy képzeli, hogy eljár 11 évesen bulizni, hanem a szüleit, hogy megengednek neki ilyen dolgokat, és nem képesek normálisan nevelni.

Én 19 vagyok, 11 évesen még néha a játszótéren hülyültünk a barátnőimmel, sétáltunk, stb...

Elszomorító, hogy 29 éves fejjel feljössz ide, és TE vagy kiakadva a lányodra, meg tanácsot kérsz, hogy mit tegyél.

Lehet, most azt gondolod, hogy 10 évvel fiatalabb vagyok nálad, és én ne osszam neked az észt. De ez tényleg már a legalja. A saját lányodat, gyerekedet teszed tönkre, ezzel a neveltetéssel.

Ha jól számolom, már pedig jól számolom, te 18 évesen szülted. Gondolom ő se egy hűűű de tervezett gyerek volt, ez mindent elmond.

Amilyen az anyja, olyan a lánya.

2013. júl. 23. 16:57
 15/22 anonim ***** válasza:
18 évesen szültél egy gyereket és előtte még egyet, ki tudja hány évesen...Nem a szakítás miatt kanászodik el, hanem azért, mert téged nem neveltek meg és ezért te sem tudod őt megnevelni...
2013. júl. 23. 17:02
 16/22 anonim ***** válasza:
Talán meg kellett volna nevelni és mondjuk egy kicsit többet foglalkozni vele...akkor most nem lenne ilyen.
2013. júl. 23. 17:42
 17/22 anonim válasza:
Próbálj meg bizalommal elbeszélgetni a lányoddal, hogy miért csinálja ezt, stb, beszélgessetek. Ha mindenképp ragaszkodik a barátjához, akkor hagyd, ne tiltsd el tőle, de azért figyelj rá, ne csináljon őrűltséget.! :) Ezt nem szülőként mondom, hanem egy 17 éves lányként, mert Én úgy gondolom, h erőszakkal semmit sem lehet elérni. Sok sikert.! :)
2013. júl. 23. 17:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Félig még cumi van a szájában, nem másnak kellene, hogy legyen. Ha nekem lenne lányom, 11 évesen még örülhetne ha nappal elengedem a barátnőjéhez, nemhogy éjszaka...Meg pasit 11 évesen? Hova fajul a világ...
2013. júl. 23. 18:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Emberek, ez kamu. Nem esik le?
2013. júl. 23. 18:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát én elég durva tini voltam, de az ilyesmit 14 évesen kezdtem, és még az is korainak számított. (Pedig nem volt régen, most 17 vagyok.) Amúgy ne engedd a barátnőihez, azt meg van oldva. Komolyan, "mai tini"ként mondom, hogy 11 évesen ez nagyon nem normális. Itt nem csak a szakítás lesz, hanem valami mélyebb probléma.
2013. júl. 24. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!