Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ennyire "kapósak" a...

Miért ennyire "kapósak" a szűz lányok?

Figyelt kérdés

Sok pasitól hallani itt az oldalon is, hogy bárcsak összejöhetnének egy szűz lánnyal, mert benne még nem járt senki, meg lehet tanytgatni, stb. Tényleg ennyire kelendőek lennének a szűz lányok?

A másik meg az, hogy volt már, hogy ebben a témában írtam ki kérdést és rögtön 10 privátot kaptam, amiben az illető felajánlotta, hogy szívesen elveszi a szüzességemet... Mégis mit gondolnak ezek? :O -.-

A normális válaszokat előre is köszi :)

Ja, és NEM kérek privátot. 19/L

2013. júl. 22. 20:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ja, volt egyszer mikor egy magát 33 évesnek kiadó pasas írt privátot, aki kedvesen felajánlotta, hogy elveszi, meg hogy ez egyikünknek se lenne egy "teljesítménykénszer"... :D

Nagyon kedvesek azok akik (annak ellenére hogy NEM kértem...) küldtek privátot, de most mondom, hogy nem fogok válaszolni. :)

2013. júl. 22. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért ne az itteni "pasik" véleményére adj szerintem, mert többségük még nőt sem látott közelről (tudom, hogy van normális kivétel, nem általánosítok).

Itt kapós a szűz lány, bezzeg élőben már kevésbé :D Szerintem nem ennek kell lennie a kapcsolat alapjának.

19/L

2013. júl. 22. 21:15
 13/14 anonim ***** válasza:
32%
Nekem nem volt szűz csajom és nem is kellene,tehát nem mindenkinél kapósak.
2013. júl. 22. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem azok
2013. júl. 23. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!