Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nincs orgazmusom? Volt...

Miért nincs orgazmusom? Volt már valaki így?

Figyelt kérdés

Barátommal együtt voltunk, sokkal tovább bírta mint szokta és éreztem, hogy nagyon jó meg minden és még olyan pisilési ingerem is volt és tudtommal az az egyik jele az orgazmusnak de nem tudtam elmenni. Mondtam neki, hogy hogyan csinálja és hogyan jó nekem ő úgy csinálta. Miért nem tudtam elmenni? Már 6 hónapja aktív a szexuális életünk szóval már nem is az elején vagyunk.

Az miért van, hogy mikor én vagyok felül akkor tovább bírja mint ha én lennék alul?

2013. júl. 22. 01:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is élvezem a barátommal,vannak nagyon jó pillanatok,de orgazmusom még nekem sem volt...

Ja és lehet azért bírja tovább,mert te kicsit lassaban csinálod,amikor felül vagy,mint amikor ő van felül?

2013. júl. 22. 01:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem minden nő képes, hüvelyi orgazmust elérni, ez sajnos ilyen:/
2013. júl. 22. 01:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még orgazmusom. Igaz, még csak 3x voltunk úgy együtt, szóval még nincs veszve semmi.
2013. júl. 22. 08:40
 4/8 Aspartia válasza:
Nekem faszi még nem csinált orgazmust soha...semmilyet, pedig egyébként jó volt a szex (bár azt nálam nem nehéz elérni)
2013. júl. 22. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:

én egy 23/f szűz vagyok de ezt tudom ajánlani pl hogy egyszer nézd meg lehet segít van benne szó az orgazmusról

http://www.youtube.com/watch?v=B5DbEajoO5o

2013. júl. 23. 06:28
 6/8 anonim ***** válasza:
sajna nekem sem sikerült még eljuttatnom a párom az orgazmusig pedig már 2 éve élünk sexulás életet. nyelvvel, ujjal megy de a péniszem által még nem sikerült. nem csinálunk belőle problémát. 25F
2013. júl. 26. 00:03
 7/8 anonim válasza:
nem tudom pontosan megmondani de szerintem szervezeted még nem képes rá
2013. júl. 26. 12:33
 8/8 anonim válasza:
nekem sehogy sem megy az orgazmus, se ujjal, se nyelvel, se pénisszel, pedig mindegyiknél úgy érzem hogy egy nagyon kicsi és meglesz. szeretem a párom és fél éve élünk aktív nemi életet, jó is a szex meg minden de sehogy nem sikerül elmennem. már kellemetlenül érzem magam mert a párom nagyon igyekszik de nekem nem megy :/
2014. júl. 15. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!