Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúk lehetnek szüzek?

A fiúk lehetnek szüzek?

Figyelt kérdés
Mivel nekik nincs szűzhártyájuk, ami átszakadjon, szerintem nem lehet rájuk azt mondani, hogy még szűz vagy már nem szűz. De ha ezzel nem, hogy lehet náluk megnevezni, ha még nem volt lánnyal?
2013. júl. 21. 15:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
MEg kell benne bízni hogy igazat mond e :D
2013. júl. 21. 15:50
 2/12 anonim ***** válasza:
attól h te nem nevezed annak,attól még úgy nevezik.
2013. júl. 21. 15:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Szűz fiú az, akinek még nem volt konkrét aktusa egy másik emberrel. (petting még nem számít annak)
2013. júl. 21. 15:53
 4/12 anonim ***** válasza:
1-3! igazuk van, attól függetlenül, hogy ez az elnevezés Neked nem tetszik N
2013. júl. 21. 15:56
 5/12 A kérdező kommentje:

hallodsemmi: a kérdés nem az volt, hogy honnan tudom, hogy szűz vagy nem. Egyébként szerintem egy lányban is csak meg kell bízni, hogy igazat mond-e, legalábbis én még nem láttam olyan fiút, aki nekiáll vizsgálgatni a barátnőjét, hogy átszakadt-e már a szűzhártyája (ami ráadásul nem biztos, hogy azt jelenti, hogy szexelt már életében). A lánytól is inkább megkérdezed, és hiszel a válaszában.

Én is nevezem szűznek a fiúkat, mivel más szót nem tudok rá, de ettől függetlenül szerintem elméletben mégsem lehetnek szüzek, mivel nincs szűzhártyájuk. Így - bár a legtöbben szűznek nevezik a fiúkat is - nem lehet helyes ez az elnevezés. Ez az én véleményem. Szerintetek nincs igazam?

2013. júl. 21. 16:00
 6/12 anonim válasza:

nincs igazad. és ne legyél értetlen.

amióta világ a világ ez így van.

2013. júl. 21. 16:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Viszont, ha te a szűzhártya meglétét tekinted a szüzesség feltételének, akkor azok a lányok sem szüzek már, akiknek valami (nem szexuális tevékenység) miatt szakadt át. Ráadásul az is előfordul, hogy szűzhártya nélkül születnek lányok, akkor ők sem szüzek?
2013. júl. 21. 16:11
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

Biológiailag szűz az, akinek a nemi szerve még nem került közvetlen kapcsolatba egy másik nemű személy nemi szervével (magyarul amíg egy fiú nem hatolt be egy lány puncijába, illetve amíg egy lány puncijába nem hatoltak be, addig az illető szűznek tekinthető).

Ha pedig nem tetszik a "szűz" kifejezés, használd mondjuk a "tapasztalatlan", vagy akár az "érintetlen" szót.

A tapasztalatlan szóban pedig benne van egy szűz fiú ismertetőjegye: viszonylag esetlenül kezeli a testiséggel kapcsolatos dolgokat.

(legalábbis nálam így van: egy 26 éves szűz férfi)

2013. júl. 21. 16:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha úgy vesszük születésük előtt a nemiszervük már volt egy vaginában, úgyhogy a fiúk nem szűzek mikor már megszületnek.
2013. júl. 21. 17:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó nagyon nagy! :D
2013. júl. 21. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!