A fiúk lehetnek szüzek?
hallodsemmi: a kérdés nem az volt, hogy honnan tudom, hogy szűz vagy nem. Egyébként szerintem egy lányban is csak meg kell bízni, hogy igazat mond-e, legalábbis én még nem láttam olyan fiút, aki nekiáll vizsgálgatni a barátnőjét, hogy átszakadt-e már a szűzhártyája (ami ráadásul nem biztos, hogy azt jelenti, hogy szexelt már életében). A lánytól is inkább megkérdezed, és hiszel a válaszában.
Én is nevezem szűznek a fiúkat, mivel más szót nem tudok rá, de ettől függetlenül szerintem elméletben mégsem lehetnek szüzek, mivel nincs szűzhártyájuk. Így - bár a legtöbben szűznek nevezik a fiúkat is - nem lehet helyes ez az elnevezés. Ez az én véleményem. Szerintetek nincs igazam?
nincs igazad. és ne legyél értetlen.
amióta világ a világ ez így van.
Biológiailag szűz az, akinek a nemi szerve még nem került közvetlen kapcsolatba egy másik nemű személy nemi szervével (magyarul amíg egy fiú nem hatolt be egy lány puncijába, illetve amíg egy lány puncijába nem hatoltak be, addig az illető szűznek tekinthető).
Ha pedig nem tetszik a "szűz" kifejezés, használd mondjuk a "tapasztalatlan", vagy akár az "érintetlen" szót.
A tapasztalatlan szóban pedig benne van egy szűz fiú ismertetőjegye: viszonylag esetlenül kezeli a testiséggel kapcsolatos dolgokat.
(legalábbis nálam így van: egy 26 éves szűz férfi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!