Nagyon fáj az első szex?
Nem!
csak rajtatok függ minden!Fájni fájhat.De ne képzeld el olyan hatalmasnak.Csak kicsit.Feszítő szúró érzés.Persze ha minden rendben van
Ez teljesen emberfüggő. Ne higgy senkinek, csak bízd a sorsra a dolgot. Én sokkal inkább javaslom a kutyapózt, mintsem a misszionáriust. Nekem pl. amikor legelőször megpróbáltuk misszionáriusban akkor nagyon rossz volt és nem is akartam folytatni, szóval nem szakadt át a szűzhártyám,aztán következő alkalommal kutyapózban épp hogy éreztem, hogy átszakadt a hártyám.
Rengeteg mindentől függ az, hogy fáj-e vagy sem.
-sok petting
-tapasztalt pasi
-kényelmes póz
-bizalom
-ellazulás
-és ami a legfontosabb, hogy tudd mi történik veled, mi léphet fel, hogyan védekezzetek stb.
17/L
Ez sok mindentől függ, van, amin nem változtathatsz (szűzhártyád típusa, párod péniszének mérete - vagyis ezen igen, de az más téma), viszont van, amivel befolyásolhatod. Ha eléggé fel vagy izgatva, el vagy lazulva, és előtte sokat pettingeltetek, akkor szerintem még akkor sem fog nagyon fájni, ha egyénként a biológiai adottságaitok miatt a teljes fájdalommentesség elkerülhetetlen is.
Nekem egyébként nem fájt. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!