Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fáj az első szex?

Nagyon fáj az első szex?

Figyelt kérdés
nem tudom hogy kinek higgyek, mert valaki az mondja, hogy fáj valaki azt mondja hogy meg se érezte szóval fáj? nem fáj? csak értelmes válaszokat várnék!! köszönöm!!
2013. júl. 21. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem!

csak rajtatok függ minden!Fájni fájhat.De ne képzeld el olyan hatalmasnak.Csak kicsit.Feszítő szúró érzés.Persze ha minden rendben van

2013. júl. 21. 13:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Kinek higgyél? -.-ˇˇ mivel emberfüggő így nyilvánvalóan mindenkinek. Van akinek nem fáj, van akinek kicsit, van akinek nagyon. Függ tőled, a te szűkségedtől, az ő méretétől, a lelki dolgoktól stb...
2013. júl. 21. 13:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más. Nekem egyáltalán nem fájt, nem is feszített, semmi:)
2013. júl. 21. 13:16
 4/11 anonim ***** válasza:
nekem fájt. Volt előtte 1 év petting, fel voltam izgulva rendesen, ő gyengéd volt, de hát na :D én szűkebb vagyok az átlagtól, ő meg vastagabb, így ez elkerülhetetlen volt.
2013. júl. 21. 13:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Próbáld ki és megtudod. ;)
2013. júl. 21. 13:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Pettingeljetek előtte sokat,ismerjétek meg egymás testét,az sokat segít.
2013. júl. 21. 13:29
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2013. júl. 21. 13:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez teljesen emberfüggő. Ne higgy senkinek, csak bízd a sorsra a dolgot. Én sokkal inkább javaslom a kutyapózt, mintsem a misszionáriust. Nekem pl. amikor legelőször megpróbáltuk misszionáriusban akkor nagyon rossz volt és nem is akartam folytatni, szóval nem szakadt át a szűzhártyám,aztán következő alkalommal kutyapózban épp hogy éreztem, hogy átszakadt a hártyám.

Rengeteg mindentől függ az, hogy fáj-e vagy sem.

-sok petting

-tapasztalt pasi

-kényelmes póz

-bizalom

-ellazulás

-és ami a legfontosabb, hogy tudd mi történik veled, mi léphet fel, hogyan védekezzetek stb.

17/L

2013. júl. 21. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ, van, amin nem változtathatsz (szűzhártyád típusa, párod péniszének mérete - vagyis ezen igen, de az más téma), viszont van, amivel befolyásolhatod. Ha eléggé fel vagy izgatva, el vagy lazulva, és előtte sokat pettingeltetek, akkor szerintem még akkor sem fog nagyon fájni, ha egyénként a biológiai adottságaitok miatt a teljes fájdalommentesség elkerülhetetlen is.

Nekem egyébként nem fájt. (:

2013. júl. 21. 21:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. Másnap volt egy kicsit kellemetlen érzés, de azon kívül semmi. :)
2013. júl. 22. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!