Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tehetném csodálatossá...

Hogyan tehetném csodálatossá a barátnőmnek az első szeretkezésünket?

Figyelt kérdés
A szüleim elutaztak szóval egy hétre miénk a ház.Mindkettőnknek ez lesz az első.Nem tudom szavakkal leírni hogy mit érzek iránta(ne nevessetek ki, tudom hogy ez nem túl férfias de ez van.)Hallottam hogy a lányoknak fáj az első szex és véreznek és nem akarom hogy rossz legyen, szeretném a lehető legkellemesebbé tenni neki.Hogy hangolódjunk rá? Hogyan/mikor hatoljak be? Melyik póz a legmegfelelőbb? Mit csináljak hogy érezze tényleg szeretem? Mi fér bele az első alkalomba?(én eléggé vágyom az orálra de nem akarom ráerőltetni.)Kérlek minél bővebb infókkal és tanácsokkal lássatok el mert nagyon fontos :)

2013. júl. 18. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ezt vele beszéld meg: ) tényleg. kérdezd meg, hogy ő hogy képzelte. az orált is vesd fel nyugodtan, őszintén.
2013. júl. 18. 15:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Bakker de jó neked!:) Én szüleim is elmehetnének akkár több hétre is.. XD Légy óvatos vele, lassan behatolsz. Ja és misszionárius pózban. :)
2013. júl. 18. 15:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Neki sokkal jobb és könnyebb is lesz, ha előbb te kielégíted orálisan.

A lényeg az, hogy ne erőltesd, hogy ha már elkezdtétek, be is kell fejezni! Ha látod, hogy nagyon fél, vagy nagyon fáj neki, akkor elsőre hagyjátok abba. Lesz még alkalmatok bőven!

Odafigyelés, romantika, kedvesség, simogatás, és szánj rá sok időt!

Az első alkalom nem attól lesz szép, mert fizikailag jól esik. Hanem attól, akivel és ahogy megtörténik. Ha tényleg ennyire szereted, és ő is téged, akkor mindenképp emlékezetes lesz. :)

2013. júl. 18. 15:46
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Aláfestő zenének a Slayert javaslom, és egy jótanács kottont ne a fejedre húzd. ;)
2013. júl. 18. 16:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak teljesen igaza van.

Türelem, és gyengédség minden mennyiségben, csak ez számít! És ha nem megy, ne erőltesd.

A fájdalom és a vérzés egyénfüggő, lehet, hogy csak pár csepp vér lesz, de egészen sok is előfordulhat.

Az orál kérdést mindenképp tisztázzátok! Ha idegenkedik tőle és te mégis bepróbálkozol, akkor biztosan lőttek az egésznek aznapra. Rendben, hogy vágysz rá, de nem kell egyből az első alkalommal… Lesz még rá bőven lehetőségetek.

2013. júl. 18. 16:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem első alkalommal ne is hozd szóba, hogy szeretnéd az orált. Aztán persze, lehet, hogy ő maga majd akarja csinálni neked, de ne te kezdeményezd, mert azt fogja hinni, hogy muszáj, és nem is az van, hogy nem akarja, csak elsőre szerintem koncentráljatok rá, mert lehet, hogy neki is vannak félelmei, meg tényleg lehet, hogy fájni is fog neki meg minden, szóval próbáld meg teljesen ellazítani, és kényeztesd, hogy nedvesedjen be rendesen.
2013. júl. 20. 12:48
 7/11 Regi0213 válasza:
Kellően izgasd fel előtte, h legyen nagyon nedves. Sok simogatás, gyengédség, odafigyelés. Ne hirtelen egyből akard betenni! Az újjaidadal segíthetsz a behatolás előtt egy picit.
2013. júl. 21. 07:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem mindenki vérzik, én például egyáltalán nem véreztem, de nagyon fájt, és nem is sikerült elsőre, csak vagy 3. próbálkozásra.

És hogy mivel tehetnéd emlékezetessé? Először is csókolgasd puhán végig mindenhol, simogasd a haját, legyél finom és gyengéd, nézz a szemébe és öleld magadhoz szorosan. Én pl imádom, ha a fiú mindkét kezét az arcomra teszi és szép lassan hátra simítja a hajam, vagy amikor puszilgatja a nyakam és érzem rajta a lehelletét, ilyesmik :)

És lazulj el! Szerencsés lány, ha ennyire szereted, és biztos mindkettőtöknek szép lesz :)

Ha pedig nagyon fáj neki, legyél megértő és óvatos, és ne erőltess semmit. :)

2013. júl. 21. 10:55
 9/11 TibyWe Da Costa válasza:
ugy hogy ne csinálj semmit !
2013. júl. 28. 01:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Khúrd meg úgy a picsh@ját hogy a fosh@s kerülgesse ! Viccet félretéve, legyél vele nagyon gyengèd érezze a biztonságot a meleget ! Szorítsd magadhoz csókold meg simogasd ! Sok sikert ;)
2013. júl. 28. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!