Hogyan tehetném csodálatossá a barátnőmnek az első szeretkezésünket?
Neki sokkal jobb és könnyebb is lesz, ha előbb te kielégíted orálisan.
A lényeg az, hogy ne erőltesd, hogy ha már elkezdtétek, be is kell fejezni! Ha látod, hogy nagyon fél, vagy nagyon fáj neki, akkor elsőre hagyjátok abba. Lesz még alkalmatok bőven!
Odafigyelés, romantika, kedvesség, simogatás, és szánj rá sok időt!
Az első alkalom nem attól lesz szép, mert fizikailag jól esik. Hanem attól, akivel és ahogy megtörténik. Ha tényleg ennyire szereted, és ő is téged, akkor mindenképp emlékezetes lesz. :)
Az előttem szólónak teljesen igaza van.
Türelem, és gyengédség minden mennyiségben, csak ez számít! És ha nem megy, ne erőltesd.
A fájdalom és a vérzés egyénfüggő, lehet, hogy csak pár csepp vér lesz, de egészen sok is előfordulhat.
Az orál kérdést mindenképp tisztázzátok! Ha idegenkedik tőle és te mégis bepróbálkozol, akkor biztosan lőttek az egésznek aznapra. Rendben, hogy vágysz rá, de nem kell egyből az első alkalommal… Lesz még rá bőven lehetőségetek.
Nem mindenki vérzik, én például egyáltalán nem véreztem, de nagyon fájt, és nem is sikerült elsőre, csak vagy 3. próbálkozásra.
És hogy mivel tehetnéd emlékezetessé? Először is csókolgasd puhán végig mindenhol, simogasd a haját, legyél finom és gyengéd, nézz a szemébe és öleld magadhoz szorosan. Én pl imádom, ha a fiú mindkét kezét az arcomra teszi és szép lassan hátra simítja a hajam, vagy amikor puszilgatja a nyakam és érzem rajta a lehelletét, ilyesmik :)
És lazulj el! Szerencsés lány, ha ennyire szereted, és biztos mindkettőtöknek szép lesz :)
Ha pedig nagyon fáj neki, legyél megértő és óvatos, és ne erőltess semmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!