Szerintetek lehetséges hogy szüzen fogom leélni az életemet? 22/F
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim egyáltalán, félek a lányoktól, nagyon gátlásos vagyok, dadogok. még a neten se merek lányoknak írni :(2013. júl. 20. 16:14
21/31 anonim válasza:
nézd meg a One Piecet és legyen Luffy a példaképed hátha :)
a világ legjobb animéje.
Amúgy meg Brian Tracy-re keress rá youtube-on, és fejleszd magad.
Meg ennyi idősen nyugodtan elmehetsz qrvázni is, legalább szokod a nőket
22/31 A kérdező kommentje:
nem akarom prostival elveszíteni
2013. júl. 20. 18:22
23/31 LeftBehind válasza:
19kg két hónap alatt? Azt meg hogy a francba?
24/31 A kérdező kommentje:
diéta, súlyemelés, felülések, fekvétámaszok
2013. júl. 20. 19:00
25/31 LeftBehind válasza:
Hát ez kész....én hónapok óta járok edzeni,ugyanúgy felülések,fekvőtámasz,súlyemelés és egyszerűen semmi nem akar rólam lemenni....jó mondjuk diétázni nem fogok,munkás ember vagyok és nem tervezek összeesni meló közben.
26/31 anonim válasza:
akkor ne csodálkozz leftbehind
27/31 LeftBehind válasza:
Figyelj,egész nap nehéz súlyokat cipelünk és általában a tűző nap alatt dolgozunk szóval ilyen munkakörülményekkel ne várja el senki,hogy salátán éljek.
28/31 A kérdező kommentje:
én egy építkezésen dolgozom. és így is tudok diétázni
2013. júl. 20. 21:20
29/31 anonim válasza:
nem is mondtam, hogy salátán, de pl tengeri halak, rizs, csirkemell, tojás, stb
30/31 anonim válasza:
Szia! Lehetséges hogyha nem változtatsz! :D Nem minden a külső! Mindig lehet változtatni! De sajnáltasd még magad egy 20 évig légyszíves :D!!! Húzás és ne félj kezdeményezni ,mert tényleg (és hála Istennek még mindig) sok olyan lány is van, akinek a belső is éppen olyan fontos, mint a külső!! Sok sikert :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!