Szerintetek lehetséges hogy szüzen fogom leélni az életemet? 22/F
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim egyáltalán, félek a lányoktól, nagyon gátlásos vagyok, dadogok. még a neten se merek lányoknak írni :(2013. júl. 20. 16:14
1/31 anonim válasza:
Szerintem keress egy hozzád hasonló tulajdonságokkal rendelkező lányt! Biztos találsz! Elvégre: Aki keres az talál :).
3/31 anonim válasza:
Kezdd kicsiben és kis lépésekkel próbáld levetni gátlásaid. Pl írj rá valakire, dumálgassatok kicsit meg ilyesmik. Egy idő után rájössz, hogy nincs benne olyan nagy nehézség. Csupán ugye ez nem egy olyan dolog ami csettintésre megy, azt meg ne felejtsd, hogy az elutasítás is tapasztalatszerzés. Minél több tapasztalatod van annál inkább leszel határozott ha ezt a jó úton fogod fel és nem esel kétségbe.
5/31 A kérdező kommentje:
köszi nem, nem vagyok pedó
2013. júl. 20. 16:19
7/31 anonim válasza:
legalább levegőt tudsz egyedül venni?
8/31 anonim válasza:
piroszona.net beszamolok.hu stb az itteni hölgyek szívesen megoldják a problémádat némi honoráriumért cserébe
9/31 A kérdező kommentje:
"legalább levegőt tudsz egyedül venni?"
Ritkán veszek nehezen levegőt, mert pánik beteg vagyok, és nagyon sokat stresszek. amúgy nagyon ronda vagyok, és kövér is :(
2013. júl. 20. 16:26
10/31 anonim válasza:
ja h nyavajogsz,az akkor más. Csak ezt máskor zárójelben írd már oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!