Baj hogyha a haverom meg-ugott egy 13 éves lányt hogy ha a lány is akarta? De a csaj már rég nem volt szűz .
Figyelt kérdés
A legjobb haverom pénteken volt buliban 17 éves nagyon berugott es megbszott egy 13 eves csajt félek hogy börtönbe kerül. 🔞👉👌2013. júl. 20. 11:17
3/17 anonim válasza:
Ha nem jelenti fel senki nem hiszem hogy gond lenne ...
4/17 anonim válasza:
Kérlek, mondd, hogy legalább védekeztek! F asznak se kéne ilyenekből több.
5/17 anonim válasza:
Ahogy a táblázat mutatja megrontásnak számít, nem tudom azt hogy büntetik.
6/17 anonim válasza:
én ugytudom hogy megrontás valóban, de ha nincsenek megerőszakolásra utalojeelek, ergo a csaj is akarta, akkor nem lehet felelsségre vonni a srácot.
továbbá akkor sem ha mindketten, sőt te is k*ssoltok a dologről.
7/17 anonim válasza:
én meg pont úgy tudom, hogy 14 éves kor alatt, ha a lány beleegyezik, akkor is bűncselekmény.
9/17 anonim válasza:
Bűncselekménynek számít, ha akarta a lány ha nem. Természetesen ha nem tesz feljelentést nem lehet probléma.
Ha maradandó "károsodást" szenved (teherbe esik), akkor csak a szülei és a lány diszkréciójára számíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!